ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΘοδωρής Μαραντίνης: Η δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου, η σχέση με...

Θοδωρής Μαραντίνης: Η δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου, η σχέση με τα παιδιά και το πρόβλημα υγείας 

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 14/3 ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο frontman των Onirama, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναουτόγλου, μεταξύ άλλων, μίλησε για το δυνατό «δέσιμο» με τα παιδιά του, για την δικαστική διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

«Η σχέση με τα παιδιά μου είναι πολύ καλή, αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν είμαι ο τέλειος μπαμπάς, κανείς δεν είναι, αλλά προσπαθώ για αυτό. Γελάμε, περνάμε καλά, πάνε καλά στο σχολείο οπότε βλέπεις ότι κάτι καλό έχει γίνει εδώ! Ο μικρός τραγουδάει πολύ, έχει ωραία φωνή, έχει μπει και στη χορωδία αλλά δεν έχει δείξει κάποιος από τους δύο ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Είναι μικρά ακόμα γιατί και εγώ στα 16 μου το πήρα απόφαση», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που έχω ζητήσει εγώ. Τα ζευγάρια πλέον, σε κάποια θέματα οφείλουν να συναποφασίσουν από τον νόμο. Εγώ έχω πολλά θετικά έτσι και αλλιώς, από πριν. Έχω την μισή εβδομάδα τα παιδιά, πολύ χρόνο σε διακοπές, στο κομμάτι του χρόνου δηλαδή. Η συνεπιμέλεια είναι ένα σοβαρό θέμα, γιατί μέσα από τον ανόητο καβγά του ζευγαριού που προκύπτει πίσω από την συνεπιμέλεια, την πληρώνουν τα παιδιά που γίνονται πολλές φορές “μπαλάκι” μέσα σε αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Σχετικά με το πώς λειτουργεί η συνεπιμέλεια στους γιους του, ο Θοδωρής Μαραντίνης εξήγησε: «Τα παιδιά ζήτησαν να είναι μισές μέρες με εμένα μισές μέρες με την μαμά τους. Έτσι υπήρχε ένα καλύτερο κλίμα και συνεννοηθήκαμε πολύ πιο εύκολα, οπότε άρχισε να μοιράζεται. Θεωρώ ότι το έχουν συνηθίσει, έχουμε προσαρμόσει όλοι την ζωή μας πάνω σε αυτό, μένουμε κοντά, είναι όλα κοντά για να μην νιώθουν τα παιδιά ότι η ζωή τους αλλάζει συνεχώς».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε: «Δεν θα ξαναπαντρευτώ! Δεν είναι κάτι που αναζητώ ή σκέφτομαι. Αυτή τη στιγμή η ηρεμία μου, η υγεία μου, και η ψυχική ηρεμία για μένα και των παιδιών, δεν θεωρώ ότι θα αυξηθούν ή θα μεγαλώσουν με έναν γάμο. Μπορούν να υπάρξουν χωρίς αυτόν και ίσως είναι και καλύτερα».

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τον ταλαιπωρεί εδώ και τρία χρόνια λέγοντας: «Είχα πολύ έντονη παλινδρόμηση και αυτό μου δημιουργούσε πρόβλημα και στο τραγούδι. Μου σύστησαν να κάνω μια επέμβαση στο στομάχι, που δεν πέτυχε. Σου στενεύουν τον οισοφάγο και κάπως έτσι λύνεται το πρόβλημα, κάτι που σε εμένα δεν πέτυχε. Έχω απίστευτη δυσφαγία, γιατί μου στένεψαν πολύ τον οισοφάγο και τώρα δεν μπορώ να φάω εδώ και τρία χρόνια. Δεν μπορώ να φάω ποσότητες και απότομα. Έκανα μια δεύτερη, δεν πέτυχε ούτε αυτή και τώρα λέω να κάνω μια τρίτη και ελπίζω να πετύχει».

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS