ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΘύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η Sarah Jessica Parker

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η Sarah Jessica Parker

Η αποκάλυψη της ηθοποιού ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έχει σοκάρει τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς «Sex and the City» που κατέκλυσαν τα social media εκφράζοντάς τη συμπαράστασή τους στην ηθοποιό.

Χρόνια μετά το τέλος του «Sex and the City», η Sarah Jessica Parker παραχώρησε συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Fresh Air» του NPR και αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς υπήρξε στιγμή που ένιωσε ότι πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, χωρίς όμως να έχει τη δύναμη τότε να το αποκαλύψει. «Νομίζω ότι δεν έχει σημασία πόσο προχώρησε ή αν πραγματικά σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν αρκετά προχωρημένη για να καταλάβω αυτό που συνέβαινε τότε. Το θέμα είναι ότι δεν ένιωθα τόσο ισχυρή όσο ο άνθρωπος που είχα απέναντί μου και συμπεριφερόταν ακατάλληλα», εξομολογήθηκε η διάσημη ηθοποιός. «Δεν ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε και μου φαίνεται τρομερό που πλέον μπορώ να το λέω φωναχτά, γιατί και παλιότερα μου είχε συμβεί, αλλά ένιωθα δυνατή. Θέλω να πω, είχα κάθε δικαίωμα να πω, ”έι, αυτό είναι ανάρμοστο”, θα μπορούσα να αισθανόμουν ασφαλής στο να πάω σε έναν ανώτερο και να αναφέρω την κατάσταση. Και, ναι υπήρξε μια τέτοια φάση, στην οποία αναγκάστηκα να πάω στον ατζέντη μου και να του πω ότι είχα φτάσει στα όρια μου. Και μέσα σε λίγες ώρες, όλα είχαν αλλάξει. Του είχε πει τότε: ”Εάν αυτό συνεχιστεί, της έχω βγάλει εισιτήριο χωρίς επιστροφή και τέλος τα γυρίσματα”», συνέχισε. Η Sarah Jessica Parker εξήγησε πως με αφορμή το κίνημα #MeToo, θυμήθηκε όλα όσα είχε ζήσει τότε, τα οποία εξέτασε υπό διαφορετική σκοπιά. «Δεν ήταν παρά πριν από έξι με οκτώ μήνες που άρχισα να αναγνωρίζω αμέτρητες εμπειρίες μου με άντρες, οι οποίοι είχαν συμπεριφερθεί ανάρμοστα. Και όλους τους τρόπους που κατάφερα να επιστρέψω στη δουλειά ή να παραμείνω στα γυρίσματα, απλώς παραμερίζοντας ό,τι έγινε, βρίσκοντας λίγο χώρο γι’ αυτό και προχωρώντας», κατέληξε η διάσημη ηθοποιός, ενώ δεν αποκάλυψε το όνομα του ανθρώπου που την έφερε σε τόσο άβολη θέση.

 

 

Η CARRIE BRADSHAW ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Αναμφισβήτητα, το «Sex and the City» είναι μία από τις σειρές που έχουν γράψει ιστορία τόσο στην αμερικάνικη τηλεόραση, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Candace Bushnell, δημοσιογράφος και συγγραφέας, πάνω στα άρθρα της οποίας βασίστηκε το «Sex and the City» και την οποία υποδύθηκε η Sarah Jessica Parker, έχει ήδη υπογράψει για να μεταφερθεί το επόμενο βιβλίο της «Is There Still Sex in the City?» σε τηλεοπτική σειρά από την Paramount Television. Η πλοκή και το essence της νέας εκδοχής κινείται στους παλιούς και γνώριμους άξονες της μεγάλης επιτυχίας. Ραντεβού, έρωτες και αναποδιές της καθημερινότητας με φόντο την αμερικανική μητρόπολη. Αυτή τη φορά, όμως, οι πρωταγωνίστριες βιώνουν την έκτη δεκαετία της ζωής τους. «Μέχρι κάποιο σημείο, το να είσαι 50 σήμαινε σύνταξη, ηρεμία, παρέα με φίλους και υπερβολικά ελεύθερος χρόνος. Δεν περιμένει κανείς από μια 50άρα να γυμνάζεται, να ξεκινήσει μια επιχείρηση ή να κάνει περιστασιακό σεξ. Κι όμως γίνεται! Πολλές γυναίκες στην ηλικία των 50 και των 60 ζουν έτσι και είμαι ενθουσιασμένη που θα δείξουμε αυτή την πτυχή των γυναικών στο κοινό», δήλωσε η Bushnell σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS