CELEBRITIESSHOWBIZΤι να περιμένουμε από το «Star Academy» - Aπόψε η πρεμιέρα

Τι να περιμένουμε από το «Star Academy» – Aπόψε η πρεμιέρα

Τις πόρτες του στο κοινό, μέσα από το MegaOne, ανοίγει το Star Academy of Greece απόψε την Παρασκευή, 17 Μαρτίου.

Στο πολυαναμενόμενο, συναρπαστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που έχει φανατικούς φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο, θα δούμε 16 νέα παιδιά με ταλέντο στη μουσική και το τραγούδι, 8 αγόρια και 8 κορίτσια άνω των 18 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να διακριθούν στην εγχώρια και όχι μόνο, μουσική βιομηχανία.

Δεκαέξι σπουδαστές που επελέγησαν μετά από ενδελεχείς διαδικασίες auditions από εξειδικευμένους επαγγελματίες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο, θα κληθούν να εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις για 4 ολόκληρους μήνες, ώστε να υλοποιήσουν το στόχο και τις φιλοδοξίες τους.

Συγκεκριμένα, θα ακολουθούν καθημερινά ένα εντατικό, απαιτητικό πρόγραμμα μαθημάτων από έμπειρους καθηγητές που θα τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο σε όλες του τις διαστάσεις.

Σε μία περίοδο που η πραγματοποίηση των νεανικών ονείρων και επαγγελματικών φιλοδοξιών συναντά συχνά σημαντική δυστοκία, οι σπουδαστές του Star Academy of Greece θα παρακολουθούν μαθήματα φωνητικής, τραγουδιού, κινησιολογίας, χορού, σκηνικής παρουσίας, styling, από διακεκριμένους, καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, ώστε να αποκτήσουν όλα τα εφόδια και τις δυνάμεις για να προχωρήσουν στα επόμενα βήματά τους με σταθερότητα και επιτυχία. Ταυτόχρονα, σε εβδομαδιαία βάση θα δίνονται master classes και σεμινάρια σε ό,τι αφορά με το συνολικό image making των συμμετεχόντων.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών μηνών, οι σπουδαστές θα διαβιώσουν σε πολυτελές οίκημα που θα στεγάσει το σπίτι και την Ακαδημία. Όλοι οι χώροι θα είναι εξοπλισμένοι με κάμερες που θα καταγράφουν την καθημερινότητα, τις προσπάθειες και τις αγωνίες των σπουδαστών, ενώ εκείνοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν τηλεφωνικά ή με άλλο τρόπο με πρόσωπα εκτός της Ακαδημίας, παρά σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο, μία φορά την εβδομάδα.

Κάθε βράδυ στις 21:00 από τη συχνότητα του MegaOne, το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθεί σε ωριαία εκπομπή τα βασικά σημεία όσων έχουν διαδραματιστεί στην Ακαδημία και το σπίτι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου 24ώρου.

Κάθε Πέμπτη στο εβδομαδιαίο live show, θα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της συντονισμένης προσπάθειας των σπουδαστών και των καθηγητών τους. H κριτική επιτροπή, που αποτελείται από ξεχωριστές προσωπικότητες, θα αξιολογεί κατά τη διάρκεια των live την πρόοδο των σπουδαστών του STAR ACADEMY προκειμένου να διακριθούν οι καλύτεροι.

Επιπλέον είναι σημαντικό να τονιστεί ότι την επομένη της ζωντανής τηλεοπτικής παρουσίασης της προόδου των παιδιών, η ομάδα των καθηγητών θα συνεδριάζει ώστε να καταλήξει στους 3 προτεινόμενους προς αποχώρηση.

Από αυτούς, που θα ανακοινώνονται στο αμέσως επόμενο καθημερινό επεισόδιο, το κοινό θα καλείται με τη θετική του ψήφο μέχρι την ημέρα του live , να “σώσει” έναν απ τους τρεις προτεινόμενους. Στη συνέχεια, η επιτροπή θα επιλέγει ποιος από τους άλλους δύο θα αποχωρήσει από το Star Academy of Greece.

Στο τέλος των 16 εβδομάδων, ο σπουδαστής που θα επικρατήσει, θα υπογράψει ένα αποκλειστικό δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία PANIC RECORDS.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS