ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΤι τρέχει με τον Ευθύμη Ζησάκη;

Τι τρέχει με τον Ευθύμη Ζησάκη;

Μια σειρά από «ατυχή γεγονότα» έχουν φέρει τον αλλοτινό φοιτητή της ιατρικής με τις μυθιστορηματικές αφηγήσεις για τη ζωή του στον αφρό της επικαιρότητας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ

 

Την ώρα που ο ίδιος δήλωνε ότι προετοιμάζεται, κάνοντας πρόβες για την πολυσυζητημένη πια παράσταση «Toc Toc», το έργο είχε ήδη ανέβει με άλλον συνάδελφό του να ερμηνεύει τον ρόλο που εκείνος θα υποδυόταν. Θα μπορούσε να είναι απλώς ειρωνεία της τύχης, παρανόηση του ίδιου, ασυνεννοησία με τον σκηνοθέτη της παράστασης, Κώστα Σπυρόπουλο, μια καθημερινή παρεξήγηση, αν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε. Όμως, τους τελευταίους μήνες μόνο «περίεργες συμπτώσεις» κυνηγούν τον ανερχόμενο ηθοποιό, οι οποίες τον αφήνουν διαρκώς άνεργο και εκτεθειμένο.

https://www.youtube.com/watch?v=khDS6qOTPIM

Πριν από μερικούς μήνες, το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω Instagram, αλλά και σε συνέντευξή που παραχώρησε, την αποχώρησή του από τη σειρά «Το σόι σου». Στις δηλώσεις του, παρά τα όσα γράφονταν περί «αργοπορίας» του στα γυρίσματα ή και της «μη εμφάνισής του σε κάποια από αυτά», εκείνος διαβεβαίωνε πως όλα ήταν καλά με τον Alpha και το κανάλι τον στήριζε. Σε συνέντευξή του τότε, στο «Down Town» και στον Αλέξανδρο Πρίφτη, έλεγε για το θέμα που είχε προκύψει: «O καθένας ας γράφει ό,τι θέλει! Εμένα δεν είναι η δουλειά μου να βγαίνω και να επιβεβαιώνω ή να διαψεύδω το οτιδήποτε. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας κι αυτό, το ξέρω το παιχνίδι, αλλά επίσης δεν πιστεύω ότι είναι δουλειά των δημοσιογράφων να ασχολούνται για το αν πηγαίνω στα γυρίσματά μου ή όχι. Δεν στεναχωρήθηκα, πάντως, ούτε συννέφιασα με αυτά που έγραψαν… Όταν εκτίθεσαι, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Όχι μόνο για τα θετικά. Όπως αν αφήσεις κάτι εκτεθειμένο έξω στην αυλή, μπορεί να βρέξει κι αυτό να βραχεί. Δεν μπορεί να είσαι μόνιμα στους δρόμους και να περιμένεις μόνο τον ήλιο. Θα έρθει και η μπόρα. Συμβαίνουν αυτά». Αν και λίγες εβδομάδες αργότερα τελείωσε η συνεργασία του με τη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά, ο Ευθύμης Ζησάκης φρόντισε να ευχαριστήσει τόσο εκείνους που τον αγάπησαν στα τέσσερα χρόνια που συμμετείχε στο επιτυχημένο σίριαλ όσο και όσους «τον ανέχτηκαν».

Ωστόσο, λίγους μόλις μήνες αργότερα, μοιάζει σαν οι λογαριασμοί του με τη σκοτεινή φάση που υπαινικτικά περιέγραφε να μην έχουν κλείσει οριστικά, αφού και πάλι ο ίδιος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους. Αρχικά, ήταν η συμμετοχή του στην παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ», όπου επρόκειτο να υποδυθεί τον παρτενέρ της Μαρίας Ιωαννίδου. Η συνεργασία δεν ευοδώθηκε, ενώ όπως πλήρης αυθορμησίας ομολόγησε η έμπειρη ηθοποιός σε τηλεοπτική συνέντευξή της, ο Ζησάκης μολονότι ταλαντούχος δεν μπορούσε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Κατόπιν, ήρθε το δημόσιο ξέσπασμα του Κώστα Σπυρόπουλου αλλά και του Δημήτρη Σταρόβα, οι οποίοι καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη υπογράμμισαν ότι και πάλι ο κακός και ασυνεπής εαυτός του ηθοποιού ήταν η αιτία για να απομακρυνθεί από τον θίασό τους και να αντικατασταθεί κακήν κακώς από τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Το τρίτο στοίχημα του Ζησάκη για φέτος είναι η συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar», τα γυρίσματα του οποίου ξεκινούν σε λίγες ημέρες. Τα πρώτα δείγματα δεν είναι και πάλι ενθαρρυντικά, αφού φήμες υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός δεν ήταν και πάλι ακριβής σε κάποια από τα ραντεβού που απαιτούνται με τους ειδικούς των μεταμορφώσεων πριν από την έναρξη των γυρισμάτων. Ο ίδιος, προς το παρόν, έχει επιλέξει να μην τοποθετηθεί δημόσια για όσα λέγονται για εκείνον. Αρκέστηκε σε μια φωτογραφία στο Instagram, την οποία συνόδευσε από την ατάκα του Βίκτωρα Ουγγό: «It is nothing to die. It is frightful not to live». Άραγε, τι να θέλει να πει ο ποιητής;

https://www.instagram.com/p/BsdnChQlE5w/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS