ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΤην πάτησε η Μέγκαν Μαρκλ: Κρεμόταν το καρτελάκι από το φόρεμά της...

Την πάτησε η Μέγκαν Μαρκλ: Κρεμόταν το καρτελάκι από το φόρεμά της (εικόνες)

Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μέγκαν Μαρκλ κατά την περιοδεία της με τον Πρίγκιπα Χάρι στον Ειρηνικό Ωκεανό. Η Μέγκαν Μαρκλ κατέβηκε από το αεροπλάνο κρατώντας για ακόμη μία φορά από το χέρι τον Πρίγκιπα Χάρι και ήταν πολύ όμορφη μέσα από το κατάκοκκινο φόρεμα της με ενσωματωμένη ζώνη λίγο πιο πάνω από την φουσκωμένη κοιλιά της και τις κλασικές μαύρες γόβες της.

Ωστόσο, ένα ξεχασμένο ταμπελάκι πάνω στο φόρεμα της κατά τη διάρκεια της εμφάνισή της στα νησιά Φίτζι έγινε πρώτο θέμα στον Βρετανικό Τύπο, καθώς η ετικέτα όχι μόνο φαινόταν, αλλά κρεμόταν από το φόρεμά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle: Η εντυπωσιακή total white εμφάνισή της στα νησιά Φίτζι

Είναι, άλλωστε, τόσα πολλά τα μέρη και τόσο λίγος ο χρόνος που έχει η Μέγκαν Μαρκλ στη διάθεσή της για να αλλάξει κατά την διάρκεια της περιοδείας της με τον Πρίγκιπα Χάρι στον Ειρηνικό Ωκεανό που λογικό ήταν κάποια στιγμή να ξεχάσει… το ταμπελάκι στο ρούχο.

Παρ΄όλα αυτά η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν εντυπωσιακή στα κόκκινα κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον βασιλιά Τουπόου ΣΤ΄ του βασιλείου Τόνγκα στα Φίτζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle: Ποζάρει με στενό φόρεμα και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά

Ωστόσο το καρτελάκι που κρεμόταν από το φόρεμά της, όσο η Δούκισσα περπατούσε… ήταν και το θέμα συζήτησης των βρετανικών μέσων, υποστηρίζοντας πως είναι απαράδεκτο να ξεχάσει μία γαλαζοαίματη το ταμπελάκι στα ρούχα.

Όπως λοιπόν φανερώνει και μόνη της η ετικέτα, το φόρεμα ήταν μία δημιουργία του brand Self Portrait αξίας 628 δολαρίων, ενώ το κόκκινο χρώμα δεν επιλέχτηκε τυχαία από την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς αυτό είναι το χρώμα της σημαία των νησιών Τόνγκα.

Όσο για το υπόλοιπο ντύσιμο, η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε ένα τσαντάκι Christian Dior και γόβες Manolo Blahnik.

Η Δούκισσα ήταν πολύ ξεκούραστη, καθώς χθες αναγκάστηκε να ακυρώσει τα καθήκοντά της μετά από προτροπή της ασφάλειας εξαιτίας της ανεξέλεγκτης – ξέφρενης συμπεριφοράς των κατοίκων των Φίτζι σε εμφάνισή της σε τοπικό σούπερ μάρκετ.

Κατά τα άλλα, ο Πρίγκιπας Χαρι και η Μέγκαν Μαρκλ πέρασαν την χτεσινή νύχτα σε ένα πριβέ πολυτελές νησί στα νησιά Φίτζι, μένοντας σε μία υπερχλιδάτη έπαυλη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS