CELEBRITIESSHOWBIZΤις πιο ευτυχισμένες στιγμές της, ζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους (φωτογραφία)

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της, ζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους (φωτογραφία)

Γενέθλια είχε χθες Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία έγινε 34 χρονών!

Η δημοφιλής παρουσιάστρια που διανύει τις ομορφότερες μέρες της ζωής, καθώς περιμένει να φέρει στο κόσμο από μέρα σε μέρα το πρώτο της παιδί, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της και έχοντας πάντα δίπλα της τον άντρα της, Γιώργο Εφραίμ, γιόρτασε τα γενέθλιά της με το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πήγε σε γάμο λίγο πριν γεννήσει!

Με ανάρτησή της στο Instagram, η  Χριστιάνα θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία της με τους ακόλουθους και τους τηλεθεατές της. Συγκεκριμένα σε φωτογραφία δίπλα στην τούρτα των γενεθλίων της και έχοντας στην αγκαλιά της τον σύζυγό της,  μοιράστηκε τα εξής λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το γάμο της συνεργάτιδας της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Βαρβάρας Ζαχαρίου

«34 και ψύχραιμη..!! Οι πιο απλές στιγμές στη ζωή μας είναι και οι πιο πολύτιμες..εύχομαι σε όλους να έχουμε στο πλευρό μας αυτούς που πραγματικά αγαπάμε και μας αγαπούν… σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις πολύ όμορφες ευχές και τα μηνύματά σας..! ευγνωμοσύνη για ό,τι ζω..»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS