ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΤο Airbnb σπίτι που θα μένει η Kim Kardashian στη Νέα Υόρκη...

Το Airbnb σπίτι που θα μένει η Kim Kardashian στη Νέα Υόρκη είναι οδυνηρά πανέμορφο

Με την επερχόμενη τουρνέ του Kanye (Saint Pablo Tour), η οποία θα διαρκέσει μέχρι την 1η Νοεμβρίου, η Kim Kardashian αποφάσισε πως δε θα περιμένει σαν Πηνελόπη στο Λος Άντζελες, τον αγαπημένο της και πως καλό θα ήταν να βρει τρόπους να γεμίσει το χρόνο της. Έτσι πήρε την απόφαση να μην “τραβηχτεί” μαζί του από πόλη σε πόλη και να μετακομίσει για λίγο σε ένα πολυτελές Airbnb διαμέρισμα, 30 εκατομμυρίων δολαρίων, στη Νέα Υόρκη.

Θα περάσει τους επόμενους μήνες, μαζί με την κόρη της North και τον γιo της Saint σε ένα συγκλονιστικό ρετιρέ 5 υπνοδωματίων και 6 μπάνιων, το οποίο θα νοίκιαζε για 10.000 δολάρια τη βραδιά. Λέμε θα νοίκιαζε, γιατί ενώ η συμμορία των Καρντάσιανς θα μπορούσε πολύ εύκολα να αντέξει αυτό το ποσό, η Airbnb αποφάσισε να της το παραχωρήσει δωρεάν.

«Ευχαριστώ παιδιά τόσο πολύ για αυτή τη φιλοξενία εδώ στη Νέα Υόρκη. Είμαι παθιασμένη» έγραψε στο Instagram. Και πως να μην είναι παθιασμένη; Με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, μια πισίνα στον τελευταίο όροφο, πολλές υπαίθριες βεράντες (ναι, αρκετές), γυμναστήριο μέσα στο σπίτι, σάουνα και αίθουσα παιχνιδιών για τα bambinos, το διαμέρισμα των 7.200 τετραγωνικών ποδιών, είναι οδυνηρά πανέμορφο.

house house2 house3 house4 house5 house6 house7 house8 house9 house10 house11 house12 house13

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS