ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΤο απόλυτα καλοκαιρινό νυφικό της Νατάσας Σκαφιδά (φωτογραφίες)

Το απόλυτα καλοκαιρινό νυφικό της Νατάσας Σκαφιδά (φωτογραφίες)

Στην Λήμνο παντρεύτηκαν και βάπτισαν την κορούλα τους την περασμένη Παρασκευή, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά.

Μετά τον πολιτικό γάμο που έκαναν πριν τη γέννηση του κοριτσιού τους, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά επέλεξαν τη Λήμνο για το διπλό μυστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρδής – Σκαφιδά: Φωτογραφίες από το μεγάλο pre – wedding party τους

Κουμπάρος του ζευγαριού είναι ο καλός τους φίλος Γιώργος Λιανός, ενώ η μικρή Κατερίνα, είχε νονές τις δύο κολλητές της μαμάς της.

Ο γαμπρός έφθασε στην εκκλησία μαζί με τους φίλους του, πριν από τη νύφη, σύμφωνα με το έθιμο. Φορώντας μπλε σκούρο κουστούμι και κρατώντας στα χέρια του τη νυφική ανθοδέσμη από λευκές παιώνιες, πόζαρε έχοντας τους φίλους του στο πλευρό του, όσο περίμενε την νύφη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Wedding bells στην ελληνική showbiz: To bachelorette party της νύφης (φωτογραφίες)

View this post on Instagram

@kost4s @kyriacospamp

A post shared by giannisvardis (@giannisvardis) on

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε και η νύφη που έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της. Χαμογελαστή και έχοντας αφήσει κάτω τα μαλλιά της σε ελαφριές μπούκλες η Νατάσα Σκαφιδά έκλεψε τις εντυπώσεις. Η νύφη φόρεσε ένα απόλυτα καλοκαιρινό νυφικό, το οποίο είχε ιδιαίτερα εντυπωσιακή πλάτη και ήταν αέρινο, όπως αρμόζει σε ένα απόλυτα καλοκαιρινό γάμο.

Η Νατάσα δημοσίευσε τις παραπάνω φωτογραφίες από την πιο όμορφη μέρα της ζωής της στο Instagram θέλοντας να ευχαριστήσει τους καλεσμένους της:

«Σας υπερευχαριστούμε όλους έναν προς ένα που ήρθατε και μας τιμήσατε με την παρουσία σας σε αυτή την πολύ σηματική στιγμή της ζωής μας,στο γάμο μας και στη βάφτιση της μικρής μας πριγκίπισας, ήσασταν όλοι εκεί,κάνατε ακόμα πιο μοναδικές αυτές τις στιγμές»!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS