CELEBRITIESSHOWBIZTo αψεγάδιαστο στυλ της Κωνσταντίνας Ευριπίδου

To αψεγάδιαστο στυλ της Κωνσταντίνας Ευριπίδου

Πολλά κορίτσια σήμερα την ακολουθούν στα social media, παρακολουθούν το blog της παίρνοντας έτσι στιλιστικές ιδέες για τις δικές τους εξόδους. Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή της να κερδίζει θετικά σχόλια για τους έξυπνους συνδυασμούς και για το απαράμιλλο στυλ της.

Τα τελευταία χρόνια η Κύπρια μοντέλα, έχει καθιερώσει το sporty chic, ένα αθλητικό στιλ που δεν υπήρχε τόσο στη ζωή της πριν από 4-5 χρόνια. Πρωταρχικός της ρόλος πια είναι να είναι άνετη, ιδιαίτερα από τότε που απέκτησε την πρώτη της κορούλα.  Άλλωστε για τις κατά καιρούς φωτογραφήσεις της έχει φορέσει εντυπωσιακά κομμάτια επώνυμων σχεδιαστών. Στην καθημερινότητά της αυτό αλλάζει όμως. «Θέλω να νιώθω άνετα, δεν μπορώ να είμαι καλουπωμένη σε ένα ρούχο, σε ένα μακιγιάζ ή σε μια κόμμωση. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου, να είμαι χαλαρή γι’ αυτό πολλές φορές θα με δεις χωρίς μακιγιάζ, με άνετα ρούχα και φλατ παπούτσια. Μου αρέσει να φτιάχνομαι, σαφέστατα υπάρχει η γυναικεία φιλαρέσκεια αλλά δεν μπορώ να το κάνω κάθε μέρα» είχε δηλώσει στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Omikron.

evripidou7

Είτε πρόκειται για μια βόλτα στη γενέτειρά της τη Λεμεσό, είτε για ένα βραδινό event, είτε για τη γυμναστική της στους δρόμους της πόλης, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου γοητεύει με τα όσα επιλέγει. Αυτές είναι μερικές απ’ τις καλύτερες εμφανίσεις της στο λογαριασμό της στο instagram που το αποδεικνύουν περίτρανα.

24

evripidou6

evripidou2 evripidou4 evripidou5

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS