ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΤο πάρτι έκπληξη στην Αριστοτέλους και το συγκινητικό μήνυμα λίγο πριν την...

Το πάρτι έκπληξη στην Αριστοτέλους και το συγκινητικό μήνυμα λίγο πριν την γέννα (pic&video)

Ένα πάρτι έκπληξη περίμενε την Χριστιάνα Αριστοτέλους λίγο πριν την γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια χθες βρέθηκε σε καφετέρια στη Λευκωσία όπου εκεί την περίμενε η πιο γλυκιά έκπληξη από την ομάδα της εκπομπής της «Με Αγάπη Χριστιάνα».

Ένα baby shower λίγο πριν την μεγάλη μέρα της παρουσιάστριας αφού όπως έχουμε πληροφορηθεί αύριο , Μεγάλη Τετάρτη, 24 Απριλίου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους αναμένεται να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο της παιδί.

Η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη από την κίνηση των συνεργατών της δεν θα μπορούσε να μην τους ευχαριστήσει δημόσια και να μοιραστεί αυτή την όμορφη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

View this post on Instagram

Απο τις πιο ομορφες εκπληξεις της ζωης μου για αλλα πηγαινα και αλλα μου βγηκαν!!😂😂σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου!!ειστε πολυ ξεχωριστοι για μενα και σας χρωστω ολους ενα τεραστιο ευχαριστω..!στην ομαδαρα λοιπον που ξερω οτι παλευουν σαν λιονταρια ειτε ειμαι εκει ειτε οχι.. @charis_papatheocharous @andr1ana_ath @tasoseva @varvarazachariou @joannalampropoulou @andreasari @erilenap @kyriaki_adam @karnakiss @xaranapa @frosoch_makeup ευχαριστω και ολους εσας ξεχωριστα κι εναν εναν για τις υπεροχες ευχες σας και την αγαπη σας!!ανταποδιδω με ολη ολη ολη μου την αγαπη!!💖💖💖💖

A post shared by Christiana (@christianaari) on

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS