ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΤο πάρτι-έκπληξη στο μπαρ της Σάρα Εσκενάζυ για την επιστροφή της στην...

Το πάρτι-έκπληξη στο μπαρ της Σάρα Εσκενάζυ για την επιστροφή της στην Ελλάδα (φωτογραφίες)

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ μαζί με τα παιδιά του, Σάρα και Λέοντα διατηρεί στην οδό Θησέως στο Μαρούσι το μπαρ «Theatrale». Tο όνομά του είναι συνδεδεμένο με το επαγγελματικό μονοπάτι που ακολούθησε τόσο ο πατέρας της Σάρα, όσο και η ίδια: την υποκριτική.

Η Σάρα Εσκενάζυ, μετά την αποχώρησή της από το «Survivor» επέστρεψε στο χώρο όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με την οικογένειά της.

Μόνο που η επιστροφή της δεν έγινε «αθόρυβα», αλλά με ένα μεγάλο πάρτι με φίλους. Φίλους που ανέκαθεν τη στήριζαν σε κάθε της βήμα αλλά και φίλους που απέκτησε από τη συμμετοχή της στο «Survivor».

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Eιρήνη Κολιδά, την Ελισάβετ και την Ειρήνη Αϊνατζόγλου. Από το πλευρό της Σάρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο πατέρας της που πριν από λίγες ημέρες, την είχε υποδεχτεί στο αεροδρόμιο με αγκαλιές αλλά και ένα… παστίτσιο στα χέρια. (Δείτε εδώ εικόνες από την επιστροφή της Σάρα στην Ελλαδα)

Ανθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου συχνά επισκέπτονται το «Theatrale» και στηρίζουν την προσπάθεια του Αλμπέρτο Εσκενάζυ που με τις δικές του δυνάμεις στηρίζει το μαγαζί από την γέννησή του, πραγματοποιώντας παράλληλα την επιθυμία των παιδιών του που ήθελαν έναν δικό τους χώρο.

Στο πάρτι που διοργανώθηκε προς τιμήν της Σάρα, είδαμε ακόμα και τον Κώστα Μπίγαλη.

Η Σάρα έχει μπει πλέον στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της στην Ελλάδα. Μπορεί η συμμετοχή της στο «Survivor» να μην έφερε το πολυπόθητο έπαθλο, ωστόσο η ίδια έζησε μια αξέχαστη εμπειρία και παραμένει «μαχήτρια». Τουλάχιστον έτσι συνηθίζει να την αποκαλεί ο πατέρας της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS