ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΤο πρώτο μπάνιο της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα

Το πρώτο μπάνιο της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα

Από τη Μελίνα Κολιτσοπούλου

Παρότι οι θάλασσες της Άνδρου φημίζονται για τα πολύ κρύα νερά, η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε να κάνει το πρώτο της μπάνιο στο νησί! Παρότι η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί στην οικογενειακή τους απόδραση το περασμένο Σάββατο στο Λαγονήσι, όπου και συναντήθηκαν τυχαία με τον συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος διατηρεί εξοχική κατοικία στην περιοχή, στην πραγματικότητα την πρώτη βουτιά την έκανε στα αγαπημένα της Άχλα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Μαζί με τις δύο κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια, πέρασαν πολύ χρόνο στην παραλία του καταφυγίου που έχουν δημιουργήσει με το σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Με ολόσωμο animal print μαγιό, μεγάλα γυαλιά ηλίου και καπέλο για να προφυλάξει το πρόσωπό της από τον ήλιο, καθώς η παραλία δεν είναι οργανωμένη, η Ελένη Μενεγάκη ξάπλωσε στην πετσέτα της και απόλαυσε τον ζεστό ήλιο.

Η παρουσιάστρια διάβασε το βιβλίο «Σε Λεπτό Πάγο», της Σουηδέζας συγγραφέως Camilla Grebe, ένα ψυχολογικό θρίλερ γεμάτο ανατροπές από τις εκδόσεις Διόπτρα, χωρίς όμως να αφήνει από τα μάτια της τις κόρες της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS