ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΤο ριάλιτι που προοριζόταν για τον Alpha και το κέρδισε ο ΑΝΤ1

Το ριάλιτι που προοριζόταν για τον Alpha και το κέρδισε ο ΑΝΤ1

Την απάντησή του στο «Master Chef» του Star και του MegaOne ετοιμάζεται να δώσει ο ΑΝΤ1 με αγγελία στον Τύπο.

Την απήχηση που έχει το «MasterC hef» στο STAR φαίνεται πως ζήλεψε ο ΑΝΤ1 και αναμένεται να ποντάρει του χρόνου και… μαγειρικά. Μπορεί,λοιπόν, η συνεργασία του καναλιού με τον Πέτρο Μπούτο όσον αφορά την ελληνική εκδοχή του ιταλικού, «Dettofatto», να πάγωσε, όμως , όλα δείχνουν ότι τελικά οι δύο πλευρές θα βρεθούν ξανά στον ίδιο δρόμο.

H εταιρία παραγωγής του Πέτρου Μπούτου, Pangolin Entertainment, πραγματοποιεί ήδη γυρίσματα για το «Ζητείται Σεφ», το οποίο αρχικά προοριζόταν για τον ALPHA, αλλά τελικά, όπως φαίνεται, οδεύει στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τη διαδικασία του ριάλιτι, θα παρακολουθήσουμε μία εφ’ όλης της ύλης οντισιόν για ένα σεφ απαιτήσεων.

Το κόνσεπτ υπάρχει ήδη στο εξωτερικό με τον τίτλο, «Chef Wanted» και το παρουσιάζει η σεφ Αν Μπάρελ εδώ και περίπου τρεις σεζόν όπου σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο ριάλιτι, «Chef Wanted», προοριζόταν για τον Alpha. Μετά την εξασφάλιση όμως των δικαιωμάτων μετάδοσης του «Master Chef», το πρότζεκτ εγκαταλείφθηκε, με αποτέλεσμα ο ΑΝΤ1 να το διεκδικεί και να το κερδίζει.

Αυτή την περίοδο αναζητούνται τα άτομα που θα τοποθετηθούν στα διάφορα πόστα, που θα θέτουν αποστολές στους υποψήφιους αρχιμάγειρες και θα επιτηρούν την πρόοδο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS