CELEBRITIESSHOWBIZΤο στιλιστικό fail της Νικόλ Κίντμαν: Το φόρεμα που έμοιαζε με... ζωολογικό...

Το στιλιστικό fail της Νικόλ Κίντμαν: Το φόρεμα που έμοιαζε με… ζωολογικό κήπο! (εικόνες)

Η Νικόλ Κίντμαν ξεχωρίζει για το φίνο γούστο της και τις μοναδικές εμφανίσεις της, ενώ κάθε φορά καταφέρνει να κάνει τα φλας να αστράφτουν όταν περπατάει στο κόκκινο χαλί.

Ωστόσο, η λαμπερή ηθοποιός είχε ένα σπάνιο στιλιστικό ατύχημα στα βραβεία της Αυστραλιανής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών (AACTA) στο Σίδνεϊ την Τετάρτη.

Η 51χρονη επέλεξε να φορέσει ένα φανταχτερό φόρεμα που περιείχε ζωηρά ζωικά και φυτικά διακοσμητικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων κύκνων και πεταλούδων.

Εκτός όμως από αυτά, το ημιδιαφανές φόρεμα είχε και καρδιές και λουλούδια, αλλά και μια έντονη μωβ λωρίδα υφάσματος γύρω από τον καβάλο.

Η αυστραλιανής καταγωγής ηθοποιός φαίνεται πως ήθελε να έχει ένα πιο μποέμ λουκ, γι’ αυτό και επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της σε μια χαλαρή πλεξούδα που έπεφτε τον έναν ώμο της. Προκειμένου να προσθέσει μία δόση λάμψης, φόρεσε ένα ζευγάρι ασημένιες, ψηλοτάκουνες γόβες.

Να σημειωθεί πως η Νικόλ Κίντμαν ήταν υποψήφια για τον ρόλο της στην δραματική ταινία «Boy Erased», κερδίζοντας τελικά το βραβείο.

Η διάσημη ηθοποιός συνοδευόταν στα βραβεία από την μητέρα της, Τζάνελ και την ανιψιά της Λουτσία Χόλεϊ.

Φωτογραφίες: Splash News

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS