CELEBRITIESSHOWBIZΤριαντάφυλλος κατά Χρήστου Δάντη: «Δεν δέχομαι καμία συγγνώμη, ο κόσμος τον έβαλε...

Τριαντάφυλλος κατά Χρήστου Δάντη: «Δεν δέχομαι καμία συγγνώμη, ο κόσμος τον έβαλε στη θέση του»

«Εχει χάσει παντελώς ο Χρήστος ∆άντης όσα έχει χτίσει τόσα χρόνια µε αυτό το σχόλιο», λέει ο Τριαντάφυλλος.

Συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την κόντρα που ξέσπασε τον τελευταίο καιρό με τον Χρήστο Δάντη.

Από τι ξεκίνησε όλη αυτή η κόντρα;

Νοµίζω ότι τον πείραξε ένα σχόλιο που έκανα για το «Survivor», γιατί σχολιάζω το συγκεκριµένο reality, και είπα ότι η Ασηµίνα, µε την οποία συνδέεται αυτόν τον καιρό, έκανε κουτσοµπολιό. ∆εν έχω πει κάτι άσχηµο για τον ίδιο, δεν έχω ασχοληθεί µαζί του. Εδειξε ξεκάθαρα κακία και απέδειξε ότι, αν δεν ταιριάζανε µε την Ασηµίνα, δεν θα συµπεθεριάζανε. Αυτή τη στιγµή, η Ασηµίνα είναι µια επαγγελµατίας παίκτρια reality και µάλιστα η πιο αντιπαθητική που έχει περάσει από όλα τα reality µε την εικόνα που έχει δείξει. Για αυτό ο σύντροφός της, Χρήστος ∆άντης, έκανε αυτό το σχόλιο.

Τι θεωρείς ότι έχει γίνει;

Εχει χάσει παντελώς ο Χρήστος ∆άντης όσα έχει χτίσει τόσα χρόνια µε αυτό το σχόλιο. Ο κόσµος ξέρει και κρίνει. ∆εν είναι χαζός, τον έβαλε στη θέση του.

Αν σου ζητούσε συγγνώµη;

∆εν δέχοµαι καµία συγγνώµη. Θα αισθανθώ και άσχηµα για λογαριασµό του. ∆εν υπάρχει λόγος. Κάθε άνθρωπος ξέρει την αξία του. Του εύχοµαι να είναι καλά και µε την Ασηµίνα. Εξάλλου, εγώ ποτέ δεν σχολίασα τη διαφορά ηλικίας, όπως τον «κράζουν». ∆εν το θεωρώ λόγο για να το σχολιάσω. Πάντα µιλάω µε τα καλύτερα για την καλλιτεχνική πορεία του Χρήστου. Σχολίασα τον τρόπο που µίλησε η Ασηµίνα για ένα θέµα που δεν την αφορά, τον δεσµό του Αρη και µε την Αντωνά. Τόνισα ότι χώρισαν και δεν πρέπει να ανακατεύονται, όπως έκανε η Ασηµίνα… Αυτός τρελάθηκε! Για να τελειώνουµε: Στο «Just the 2 of us» είχα πάει τελικό. Μήπως ήµουν και τότε «φάλτσος»; Εχω σκεφτεί να το κάνω τραγούδι: «Μήπως είµαι φάλτσος;».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS