CELEBRITIESSHOWBIZΤζίτζι & Μπέλα Χαντίτ: Οι αδελφες - φαινοµενο θελουν να κατακτησουν τον...

Τζίτζι & Μπέλα Χαντίτ: Οι αδελφες – φαινοµενο θελουν να κατακτησουν τον κοσµο!

Της Εύας Βλαχάβα

Ήταν από τα πρώτα μοντέλα που είχε υπερασπιστεί τα κιλά της, ποζάροντας με αυτοπεποίθηση για τις σελίδες του «Sports Illustrated». Αφού συστήθηκε στο κοινό ως η «θρασεία και σέξι ξανθιά», αλλά και η επόμενη «Κέιτ Άπτον», η Τζίτζι Χαντίντ εδραιώθηκε στο χώρο, έχοντας περπατήσει στα ντεφιλέ όλων σχεδόν των κορυφαίων σχεδιαστών, σε διάστημα μόλις ενός χρόνου!

 

tzitziΑκολουθώντας πλέον την τάση fitness modeling –αλλά χωρίς να εγκαταλείψει την αγαπημένη της συνήθεια να τρώει μπέργκερ–, περπάτησε και στην πασαρέλα της Victoria’s Secret. Τα βήματά της ακολουθούσε παράλληλα, αλλά λίγο πιο αθόρυβα, η κατά δύο χρόνια μικρότερη αδελφή της, Μπέλα. Θέλοντας να ξεχωρίσει, έβαψε τα ξανθά μαλλιά της σκούρα και υιοθέτησε μπλαζέ ύφος, που μέχρι στιγμής της έχει εξασφαλίσει αμέτρητες προτάσεις για φωτογραφίσεις και καμπάνιες υψηλής ραπτικής.

tzitzi2

Δυστυχώς, η Μπέλα πρόσφατα έγινε περισσότερο γνωστή για τη μάχη που δίνει με τη νόσο Lyme –κοινώς βορρελίωση–, που προκαλείται από ένα βακτήριο το οποίο μεταδίδεται από τσίμπημα τσιμπουριού, και από την οποία πάσχουν επίσης η Ολλανδή μητέρα της, Γιολάντα, και ο μικρότερος αδελφός της, Ανουάρ. Να σημειωθεί ότι η μητέρα των Χαντίντ, πρώην κυρία Φόστερ, ήταν επιτυχημένο μοντέλο στην εποχή της, αλλά και πρόσωπο-κλειδί στην τηλεοπτική σειρά «The Real Housewives of Beverly Hills».

tzitzi3

Ο πατέρας τους, ο Παλαιστίνιος εκατομμυριούχος μεσίτης Μοχάμεντ Χαντίντ, αν και δεν τις συνοδεύει στο κόκκινο χαλί, υποστηρίζει όλες τις επιλογές των κοριτσιών του. Φυσικά η Τζίτζι και η Μπέλα απασχολούν τη δημοσιότητα και με την προσωπική τους ζωή, η οποία έχει ένα επιπλέον κοινό: η 21χρονη ξανθιά καλλονή έχει σχέση με τον Ζέιν Μάλικ, πρώην μέλος των One Direction, ενώ η 19χρονη Μπέλα έχει στο πλευρό της το νέο φαινόμενο της μουσικής, The Weeknd.

tzitzi4

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS