ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΤζώρτζια Παναγή: «Μετά την πρεμιέρα του δελτίου έκλαιγα πάρα πολύ»

Τζώρτζια Παναγή: «Μετά την πρεμιέρα του δελτίου έκλαιγα πάρα πολύ»

Η Τζώρτζια Παναγή βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και εκεί μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο της βήμα στην τηλεόραση και την στροφή στην καρίερα της προς την ενημέρωση.

Όπως έγινε ήδη γνωστό, η νεαρή παρουσιάστρια έχει αναλάβει την παρουσιάση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων στον Extra τα Σαββατοκύριακα.

Διαβάστε επίσης: Τζώρτζια Παναγή: Η αποκάλυψη για την πρόταση που είχε δεχτεί από την Αριστοτέλους

View this post on Instagram

Πρεμιέρα σήμερα….3..2..1 πάμε!! Άγχος…αγωνία…ενθουσιασμός!!! Αυτά ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν σήμερα 16/05/2020 !!! Τεράστια ευθύνη απέναντι στους τηλεθεατές!! Τα γεγονότα τρέχουν!! Ευχαριστώ που είμαστε μαζί στο νέο αυτό ταξίδι!!! Ευχαριστώ το κανάλι @extratvcyprus για την εμπιστοσύνη!!! 🙏 Hair by @rafaellos_kosta Make-up @zenatrikoupi Outfit @mindy_boutiques #tv #presenter #news #cyprus #hostess #greece #newbeginnings #journal

A post shared by Giorgia Panagi (@giorgia_panagi_official) on

Καθώς συζητούσαν με την Χριστιάνα Αριστοτέλους για το πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψε για κάτι, η νεαρή παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων ότι «Ήταν μετά την πρεμιέρα του δελτίου έκλαιγα πάρα πολύ. Είχα άγχος, ένταση και αγωνία. Με πήρε η μαμά μου και μου είπε ότι ήμουν εξαιρετική και να χαλαρώσω. Όλες αυτές οι ευχές και τα μηνύματα. Ο ιδιοκτήτης του σταθμού ήταν δίπλα μου,και με στηρίζει μέχρι και σήμερα. Πιστεύει πάρα πολύ σε μένα. Νιώθω τεράστια ασφάλεια»

Διαβάστε επίσης: Τζώρτζια Παναγή: Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση σε ρόλο παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS