CELEBRITIESSHOWBIZWAGS: Οι εντυπωσιακές σύντροφοι ποδοσφαιριστών της Κύπρου

WAGS: Οι εντυπωσιακές σύντροφοι ποδοσφαιριστών της Κύπρου

Είναι γυναίκες που μαγνητίζουν τα βλέμματα, που η παρουσία τους δεν περνά απαρατήρητη και που όταν βρίσκονται στις κερκίδες για να υποστηρίξουν τον καλό τους, τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι οι φίλαθλοι να βλέπουν κάπου… ψηλά, παρά στο γήπεδο.

Της Χριστιάνας Αντωνίου

 

ΣΤΕΛΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ
wags7
Από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που φιλοξενούν οι κερκίδες των γηπέδων είναι η Στέλλα Χαραλαμπίδη, η σύζυγος του αρχηγού του ΑΠΟΕΛ, Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη. Η Στέλλα συνδυάζει όμορφο πρόσωπο, καλλίγραμμο σώμα και δυνατή προσωπικότητα, όλα τα απαραίτητα για να κάνει αισθητή την παρουσία της.

ΕΒΕΛΙΝΑ ΚΥΡΑΣΤΑ
wags5
Είναι η σύζυγος του Μιχάλη Κωνσταντίνου, ενός από τους πιο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές που γέννησε το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι γλυκιά, πάντα χαμογελαστή και παρά το γεγονός ότι είναι μητέρα τριών παιδιών, διατηρεί τη σιλουέτα της σε άψογη φόρμα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ
wags4
Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει μία από τις πιο σέξι μανούλες της Κύπρου, με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου να είναι ο τυχερός στο πλάι της. Η Κωνσταντίνα καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα επάνω της και όταν βρεθεί στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ αναστατώνει τους φιλάθλους.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
wags1

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχει περάσει ποτέ από τις κυπριακές κερκίδες. Έχει άλλωστε το χάρισμα να μαγνητίζει όλους όσοι βρίσκονται στο οπτικό της πεδίο, μα κυρίως τα αντρικά βλέμματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Εφραίμ, είναι στα πάνω του!

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ

wags9
Η Φλωρεντία Σαββίδου, σύντροφος του γοητευτικού ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Βαλεντίνου Σιέλη, όσο κι αν δεν συγκινείται από τα φώτα της δημοσιότητας, δύσκολα περνά απαρατήρητη. Είναι όμορφη, γλυκιά, με υπέροχα μάτια, που οι οπαδοί της ΑΕΛ συχνά θαυμάζουν από κοντά συναντώντας την στις κερκίδες τους.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΤΖΙΑ

wagsS6
Η εδώ και χρόνια σύντροφος του Πιέρου Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ, είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν μετά από τη συμμετοχή της στον παγκύπριο διαγωνισμό ομορφιάς του 2013. Ξεχώρισε αμέσως και όχι άδικα. Στηρίζει τον αγαπημένο της σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα συγκεντρώνοντας συχνά και τα βλέμματα των φιλάθλων.

AΝΤΡΕΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
wags10
Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής και το μοντέλο Άντρεα Κυριάκου, αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια του νησιού. Η Άντρεα προσπαθεί να βρίσκεται σε κάθε αγώνα του αγαπημένου της, με την ίδια να ξεχωρίζει, καθώς διαθέτει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να τραβά την προσοχή.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΑΡΚΟΥ

wags8
Από τη λίστα με τις όμορφες γυναίκες των ποδοσφαιριστών είναι και η Αντιγόνη Μάρκου, η σύζυγος του άσου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Χριστοφή. Μπορεί να μην είναι από τις γυναίκες που φλερτάρουν με τα media, ωστόσο η παρουσία της είναι εντυπωσιακή. Μάλιστα, ο διεθνής επιθετικός και η Αντιγόνη, διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς έγιναν πρόσφατα γονείς.

EΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
wags3
Μια από τις νέες σχετικά εισόδους στις κερκίδες του κυπριακού ποδοσφαίρου,τη Έλενα Θεοδώρου, η οποία δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον ποδοσφαιριστή της ΕΝΠ, Δημήτρη Φροξυλιά. Η Έλενα υπήρξε υποψήφια σταρ Κύπρος στο παρελθόν, γι’ αυτό και έχει ομορφιά και αναλογίες μοντέλου.

MELANIE ALVES

wags12
Η όμορφη σύζυγος του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Λάρνακας, Andre Alves, είναι πάντα στο πλάι του, τόσο στα γήπεδα όσο και εκτός γηπέδων. Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα αγαπημένοι και δεν αποχωρίζονται συχνά τις τρεις κόρες τους, οι οποίες συμπληρώνουν την ευτυχία τους.

JODIE MCGEADY
wags2
Ο Ιρλανδός άσος της Ομόνοιας, Cillian Sheridan, διατηρεί δεσμό με την 24χρονη Σκωτσέζα καλλονή εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια. Φουλ ερωτευμένοι, απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή στο νησί μας, ανεβάζοντας συχνά-πυκνά φωτογραφίες τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΟΥΛΛΗ
wags11
Η σύζυγος του επιθετικού του Απόλλωνα, Γιώτα, είναι μία από τις πιο ωραίες παρουσίες των κυπριακών γηπέδων. Μαμά ενός παιδιού, βρίσκεται πάντα πλάι στο σύζυγό της, στηρίζοντας τις επιλογές του εδώ και οκτώ χρόνια.

ESTER BEBE
wags13
Ο μέσος της Ομόνοιας είναι παντρεμένος με την εξωτική Ester. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και δεκατρία χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο υιούς, τον Rafael και τον Daniel. «Με την Ester έχουμε κοινούς στόχους και μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Εξακολουθούμε να εκτιμάμε τη σχέση μας και να κάνουμε τα πάντα γι’ αυτήν», δήλωσε ο Luciano πρόσφατα στο περιοδικό Down Town αναφερόμενος στη σύζυγό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS