CELEBRITIESSHOWBIZWho is who: Οι διαγωνιζόμενες στα φετινά Star Κύπρος συστήνονται (εικόνες)

Who is who: Οι διαγωνιζόμενες στα φετινά Star Κύπρος συστήνονται (εικόνες)

Πρεμιέρα έκαναν τα καλλιστεία Star Κύπρος 2017, με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου στην παρουσίαση για άλλη μια χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμπερή πρεμιέρα για τα Star Κύπρος 2017 – Δείτε όλα όσα έγιναν (βίντεο)

Στην κριτική επιτροπή είδαμε τους δύο συνήθεις ύποπτους, Νικόλα Ιωαννίδη και Άντρεα Κυριάκου, ενώ στην ομάδα φέτος προστέθηκαν η Μάρσια Θρασυβούλου και ο Αλέξης Παππάς.

Μετά τη λαμπερή έναρξη, οι διαγωνιζόμενες που διεκδικούν τον τίτλο της ομορφότερης Κύπριας έκαναν την πρώτη τους πασαρέλα στη σκηνή του διαγωνισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Έλαμψαν γνωστές Κύπριες στην πρεμιέρα των φετινών καλλιστείων (εικόνες)

Πάμε να τις γνωρίσουμε: 

Η Ισμήνη Ευάνθη είναι 20 ετών, σπουδάζει αισθητική και είναι από τη Πάφο.

Μαρία Αρμενάκη. Η Μαρία είναι 17 ετών, είναι από την Αγία Νάπα. Θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική και τον χορό και ο μεγαλύτερος της στόχος είναι να γίνει internationalμοντέλο.

Η Ντάρια Εροχίνα έχει καταγωγή από τη Ρωσσία και ζει στη Λευκωσία. Έχει σπουδάσει interior designerκαι ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ τα τελευταία χρόνια.

Η Μάριαμ Χατζηγεωργίου είναι 24 ετών. Έχει καταγωγή από τη Φιλιά της Μόρφου και μένει στη Λευκωσία. Έχει σπουδάσει μουσική και τώρα κάνει Μάστερ στην ειδική εκπαίδευση. Ονειρεύεται να γίνει επαγγελματίας μοντέλο.

Η Έλλη Γεωργίου είναι 23 ετών, είναι από τη Λεμεσό και είναι φοιτήτρια Λογιστικής. Όνειρο της είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο!

Κωνσταντίνα Καβαλιέρου

Η Κωνσταντίνα είναι 16 ετών, είναι μαθήτρια Λυκείου και είναι από τη Λάρνακα. Θέλει να σπουδάσει ψυχολογία και τον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό.

Η Αλίκη Νικολάου είναι από τη Λευκωσία, είναι 17 ετών είναι μαθήτρια, ενώ παράλληλα ασχολείται με τα ξενοδοχειακά. Έχει ως χόμπι της την μαγειρική.

Ραφαήλια Ματσεντίδη

Η Ραφαήλια είναι 21 ετών, έχει σπουδάσει accounting and finance στην Αγγλία και ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Είναι από τη Λεμεσό.

Η Σαμάνθα Stoecklmayer είναι 23 ετών με καταγωγή από την Αυστρία. Ζει στη Λευκωσία και ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Στον ελευθερο της χρόνο σχεδιάζει ρούχα και κάνει σκοποβολή.

Λουκία Ζάκου

Η Λουκία είναι 24 ετών από τη Λευκωσία. Σπουδάζει λογιστική και παράλληλα εργάζεται ως γραμματέας. Όνειρο της είναι να καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο της μόδας.

Η Ανδριάννα Φιακκά είναι από τη Λεμεσό και είναι 18 ετών. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και θέλει να σπουδάσει νομική.

Η Λίβαη Κόκκινου είναι 23 ετών, είναι από την Πάφο και ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Παράλληλα τραγουδά σε ξενοδοχεία.

Μαλβίνα Βακανά

Η 24χρονη Μαλβίνα είναι από τη Λεμεσό και έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει ασχοληθεί με το χώρο της μόδας και στον ελεύθερο της χρόνο κάνει γυμναστική.

Η Καλομοίρα Κυριάκου είναι 17 ετών, είναι από τη Λαρνάκα και είναι μαθήτρια Λυκείου. Θέλει να σπουδάσει αισθητική.

Ιουλία Αφεντικίδου. Η Ιουλία γεννήθηκε στη Ρωσία και μεγάλωσε στη Κύπρο. Έχει σπουδάσει Διεθνής σχέσεις και Ευρωπαϊκές σπουδές. Αυτό τον καιρό εργάζεται ως ιδιωτική υπαλληλος.

Η Στέφανη Σωτηρίου είναι 16 ετών και είναι από τη Λευκωσία. Είναι μαθήτρια Λυκείου και τον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την γυμναστική και τον χορό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS