CELEBRITIESSHOWBIZX-Factor: Οι καυγάδες και η αποχώρηση απ' το δεύτερο live show

X-Factor: Οι καυγάδες και η αποχώρηση απ’ το δεύτερο live show

Το «X-Factor» συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα με το δεύτερο live  show και με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Σε αυτό το live show, οι κριτές καλούνται να αποχωριστούν δύο από τους παίκτες τους. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες ανεβαίνουν  στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους και ο Σάκης Ρουβάς, με βάση την ψηφοφορία του κοινού, θα ανακοινώσει τους τρεις διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους. Από αυτούς θα αποχωρίσει από το show αυτός που έλαβε τη μικρότερη βαθμολογία. Οι δύο εναπομείναντες θα ερμηνεύσουν από ένα μουσικό κομμάτι και τον τελικό λόγο θα έχει η κριτική επιτροπή, η οποία θα κρίνει και θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα αποχωρίσει από το «X-Factor».

Απ’ το show δεν έλειψαν και οι έντονες συζητήσεις μεταξύ του Γιώργου Θεοφάνους, του Θοδωρη Μαραντίνη και της Τάμτας.

http://https://www.youtube.com/watch?v=DGRXwC616Vo

 

http://https://www.youtube.com/watch?v=aKdhbewPwXU

Μετά την ψηφοφορία του κοινού, οι τρεις διαγωνιζόμενοι που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους ήταν οι «Αυτή & Αυτοί» και οι ΝΜΑ από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη και η Χριστίνα Ζάντη από την ομάδα της Τάμτα. Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το δεύτερο live show ήταν από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη το συγκρότημα ΝΜΑ, το οποίο έλαβε τη μικρότερη βαθμολογία.

Τον τελικό λόγο είχε η κριτική επιτροπή, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει από το δεύτερο live του «X-Factor» το συγκρότημα «Αυτή & Αυτοί». 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS