CELEBRITIESSHOWBIZΞανά στα δικαστήρια Brad Pitt - Angelina Jolie για την επιμέλεια

Ξανά στα δικαστήρια Brad Pitt – Angelina Jolie για την επιμέλεια

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt θα βρεθούν ξανά στα δικαστήρια για να παλέψουν και πάλι για την επιμέλεια πέντε παιδιών τους, καθώς η μητέρα ζητά την εκ νέου αξιολόγηση της απόφασης του δικαστηρίου για την κοινή επιμέλεια.

Αν και η Jolie ήθελε να κρατήσει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών δεν τα κατάφερε, και μετά από δύο χρόνια μάχης, το δικαστήριο απεφάνθη ότι και ο πατέρας τους θα έχει λόγο στη ζωή τους, τουλάχιστον μέχρι την ενηλικίωσή τους. Εξάλλου, η ίδια η Jolie είχε ομολογήσει ότι σύμφωνα με την ισχύουσα απόφαση, τα παιδιά πρέπει να έχουν τη βάση τους εκεί που επιλέγει να ζει ο πατέρας τους.

Η ηθοποιός ωστόσο δεν καταθέτει τα όπλα και τραβάει ξανά τον Pitt στα δικαστήρια.

Η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση αξιολόγησης της απόφασης επιμέλειας των Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox – κατά του πατέρα τους, Brad Pitt, στο Λος Άντζελες στις 3 Μαρτίου.

Θυμίζουμε ότι η Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt και ισχυρίστηκε ότι η απόφασή της οφείλεται στο γεγονός ότι ο Pitt παραλίγο να επιτεθεί στον μεγάλο τους γιο Maddox, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης.

Σήμερα, ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού είναι 18 ετών και ζει στην Νότια Κορέα, όπου σπουδάζει στο πανεπιστήμιο. Και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Maddox έχει διαγράψει από τη ζωή του τον πατέρα του.

Συνήθως, η αξιολόγηση της επιμέλειας παιδιών κατατίθεται σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν ανησυχίες για κακοποίηση και προβλήματα ψυχικής υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS