ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΞεκίνησε ο τοκετός της ανάδοχης μητέρας του 4ου παιδιού της Kim Kardashian

Ξεκίνησε ο τοκετός της ανάδοχης μητέρας του 4ου παιδιού της Kim Kardashian

Η Kim Kardashian και ο Kanye West αποφάσισαν να καλωσορίσουν το 4ο παιδί τους στον κόσμο μέσω ανάδοχης μητέρας, όπως είχαν κάνει και στο 3ο τους παιδί, την Chicago.

Η Kris Jenner θα είναι καλεσμένη της Ellen De Generes για την Ημέρα της Μητέρας και για αυτή την ξεχωριστή ημέρα η παρουσιάστρια την εξέπληξε προσκαλώντας στο πλατό όλα της τα εγγόνια τα οποία συνόδευε η Kourtney Kardashian, ενώ το επεισόδιο που γυρίστηκε εχθές πρόκειται να προβληθεί το Σάββατο.

Η Kourtney μετά την είσοδο της στο πλατό, αποκάλυψε πως η Kim ήταν αυτή που θα εμφανιζόταν στην εκπομπή όμως έχει ξεκινήσει ο τοκετός της ανάδοχης μητέρας του παιδιού της.

 

Η Kris Jenner δεν το γνώριζε και ενθουσιάστηκε όταν άκουσε την είδηση ενώ τα παιδιά της Kim δεν αντέδρασαν, κάνοντας μας να υποπτευθούμε ότι το γνώριζαν.

Το 4ο παιδί πρόκειται να συμπληρώσει την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού ενώ και οι δυο τους ανυπομονούσαν να έρθει αυτή η στιγμή. Η reality star μάλιστα πέρα από το ότι είναι αγχωμένη για το νέο μέλος της οικογένειας, είναι επίσης και ενθουσιασμένη καθώς πάντα ήθελε να έχει δύο γιους και δύο κόρες όπως έχει δηλώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS