ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΥβόννη Μπόσνιακ: «Είμαι πολύ χαρούμενη που γυναίκες στην Κύπρο προτιμούν τα δικά...

Υβόννη Μπόσνιακ: «Είμαι πολύ χαρούμενη που γυναίκες στην Κύπρο προτιμούν τα δικά μου ρούχα»

Για την οικογένειά της, αλλά και για τη μόδα μίλησε η Υβόννη Μπόσνιακ στο περιοδικό Omikron, αποκαλύπτοντας πώς προέκυψε ο σχεδιασμός ρούχων στη ζωή της, αλλά και για τις νέες συλλογές της.

Σε ερώτηση εάν ο σχεδιασμός είναι φυσική συνέχεια του μόντελινγκ, η Υβόννη αποκάλυψε πως η ενασχόλησή της με το σχέδιο μόδας δεν ήταν δική της πρωτοβουλία: «Κάποια χρόνια πριν, μου έγινε μια πρόταση από μια ελληνική εταιρία να βάλω την υπογραφή μου σε κάποια σχέδια, ώστε να δημιουργηθεί μια συλλογή με το όνομά μου. Σκέφτηκα, όμως, ότι δεν θα ήθελα να βάλω την υπογραφή μου σε σχέδια που δεν έχω δημιουργήσει εγώ. Έτσι, αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά με τη μόδα και να δημιουργήσω σχέδια μόνη μου. Ως μοντέλο, ναι, πάντα μου άρεσαν τα ρούχα, είχα όμως πάντοτε ένα δικό μου στυλ, λίγο πιο λιτό και ήθελα να το δείξω αυτό, να το βγάλω προς τα έξω. Η πρώτη αυτή επαφή με έκανε να νιώσω υπέροχα και, σιγά σιγά, με κέρδισε. Τώρα πια νομίζω ότι αυτό ήθελα να κάνω πάντα.»

Ξέρω πως και πολλές Κύπριες επιλέγουν ρούχα σου, ενώ πολλά από αυτά διατίθενται και σε μαγαζιά στην Κύπρο. Βρίσκεις διαφορές στο γούστο ανάμεσα στις γυναίκες που διαμένουν στην Ελλάδα και στις Κύπριες;
Δεν πιστεύω ότι το γούστο ενός ανθρώπου είναι συνδεδεμένο με τον τόπο καταγωγής του. Το καλό γούστο υπάρχει παντού, όπως υπάρχει και το κακό γούστο. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός – όπως στην Ελλάδα, όπως στη Γερμανία, έτσι και στην Κύπρο δεν ντύνονται όλες οι γυναίκες το ίδιο. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη που πολλές γυναίκες στην Κύπρο εκτιμούν και προτιμούν τα δικά μου σχέδια και ρούχα! Αυτό με κάνει περήφανη και δυνατή να συνεχίσω για το καλύτερο κάθε φορά.

Πώς θα χαρακτήριζες τις τελευταίες σου συλλογές – και ιδιαίτερα τη φετινή;
Οι δημιουργίες μου είναι σύγχρονες και ταυτόχρονα κλασικές, με ιδιαίτερες γραμμές και αισθητική, και με μοναδική αρμονία πρώτων υλών και σχεδίων. Λατρεύω τις λεπτομέρειες και ερμηνεύω τα trends με την προσωπική μου ματιά, δημιουργώντας μοναδικά κομμάτια διαχρονικής αξίας, για γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα, που ξέρουν τι θέλουν και πώς να το αποκτήσουν. Θέλω τα ρούχα μου να παραμένουν στην ντουλάπα μιας γυναίκας, αποτελώντας μέρος της ενδυματολογικής της περιουσίας. Τα χρώματα που επέλεξα για φέτος το καλοκαίρι είναι το λευκό, το γκρι και τα παστέλ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS