CELEBRITIESSHOWBIZΖενεβιέβ Μαζαρί: Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για μένα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για μένα

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι ένα άτομο το οποίο έχει ξεχωρίσει στο GNTM τόσο με την ξεχωριτσή προσωπικότητα της όπως και με τον τρόπο τον οποίον εκρφράζεται. Η ίδια απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μεταξύ αυτών και για τον νέο της ρόλο στο ριάλιτι μόδας ως κριτή.

Διαβάστε επίσης: Είναι επίσημο! Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι η τέταρτη κριτής του GNTM

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την κόντρα της Βίκυς Καγιάς με την Έλενα Χριστοπούλου και για το έαν μιλάει τόσο με την Έλενα όσο και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία έχει φύγει από τη θέση του κριτή όπου την βλέπαμε τους πρηγούμενους κύκλους.

Διαβάστε επίσης: «Είναι τεράστιο ρίσκο που έφυγα από το GNTM»

«Πολύ σύντομα ξεκινάμε γυρίσματα για το GNTM. Δεν έχει καμία διαφορά που φέτος θα έχει και αγόρια και κορίτσια, το μόντελινγκ έχει τις ίδιες απαιτήσεις για όλους. Η πρόταση για την επιτροπή μου έγινε φέτος. Αυτό δεν αλλάζει κάτι στη δουλειά μου, απλά θα είμαι και κριτής. Έτσι κι αλλιώς έκανα κριτική, απλά τώρα θα μετράει και η ψήφος μου» διευκρίνησε η Ζενεβιέβ.

Διαβάστε επίσης: Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου (vid)

«Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για μένα. Εμένα με ενδιαφέρει τι λέει ο άντρας μου για μένα. Εκφράζομαι περίεργα και σε όποιον αρέσει. Δεν είναι ανάγκη να αρέσουμε σε όλους», είπε αρχικά.

Για το όλο θέμα που έχει γίνει με την Βίκυ Καγιά και την Έλενα Χριστοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: «Εγώ μιλάω και με την Έλενα Χριστοπούλου και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Για τη Βίκυ, θα πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Η Βίκυ έχει απαντήσει, δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS