ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZZενεβιέβ: «Μιλήσαμε με την Βίκυ Καγιά, έχουμε παιδιά, δεν μιλάμε μόνο για...

Zενεβιέβ: «Μιλήσαμε με την Βίκυ Καγιά, έχουμε παιδιά, δεν μιλάμε μόνο για δουλειά»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι ένα αγαπητό πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό, που την γνώρισε μέσα από τον ρόλο της στο GNTM και τώρα ετοιμάζεται να αναλάβει νέα, δική της εκπομπή.

Οι τηλεοπτικές κάμερες την συνάντηση το βράδυ της Τρίτης (14/3) σε εκδήλωση όπου παρευρέθηκε και μίλησε για το νέο τηλεοπτικό της βήμα, τον γάμο της, μυστικά ομορφιάς της, αλλά και τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.

«Το μυστικό ομορφιάς μου είναι ο πάρα πολύ καλός γιατρός μου. Η ηλικία μου θεωρώ είναι νούμερο. Άλλες μέρες ξυπνάω και είμαι η ηλικία μου και άλλες μέρες ξυπνάω και είμαι 18. Υγιής να είμαι και όλα τα άλλα έρχονται» είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Δεν της χρωστάω την τηλεοπτική μου καριέρα»

Στη συνέχεια σχολίασε τη σχέση της με τον σύζυγό της και είπε ότι «Δεν υπάρχει μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο. Εννοείται ότι έχουμε περάσει κρίση με τον σύζυγό μου. Είμαστε 16 χρόνια μαζί και έχουμε δυο παιδιά. Ο άντρας μου εργάζεται στο εξωτερικό, οπότε έχει τύχει να μείνουμε χώρια αλλά δεν έχουμε χωρίσει».

Σχετικά με τη Βίκυ Καγιά και το unfollow στο instagram, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε, «Με την Βίκυ Καγιά μιλήσαμε. Έχουμε παιδιά, είμαστε γυναίκες, δε μιλάμε μόνο για τη δουλειά σε αυτή τη ζωή. Το Instagram είναι ένας χώρος που σημασία έχει ποιοι και πόσοι σε ακολουθούν, όχι ποιοι και πόσοι δεν σε ακολουθούν. Δεν είναι προαύλιο Λυκείου, δεν έχουν σημασία αυτά τα πράγματα. Υπάρχει κόσμος που γνωρίζω και δε με ακολουθεί, δεν πήγα να τους πω να με κάνουν follow. Ιnstagram είναι, δεν είναι η πραγματική ζωή».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS