CELEBRITIESSHOWBIZΖέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έξι χρόνια μαζί κι αχώριστοι

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έξι χρόνια μαζί κι αχώριστοι

Πώς γιόρτασαν την επέτειο της σχέσης τους στην Πάρο και η επαγγελματική συνεργασία τους

Της Δανάης Πεταλά

Είναι το προσωπικό τους καταφύγιο, το μέρος που έχουν συνδυάσει με την ξεκούραση και την ηρεμία τους και φροντίζουν να το επισκέπτονται μόλις βρουν ευκαιρία από το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα. Η Πάρος για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σηματοδοτεί μέρες ξεγνοιασιάς, κι εκεί αποφάσισαν να γιορτάσουν φέτος την επέτειο της σχέσης τους, παρέα με ελάχιστους αγαπημένους φίλους, καθώς τον Ιούνιο συμπλήρωσαν έξι χρόνια κοινής πορείας. Ως καλή οικοδέσποινα και λάτρις της μαγειρικής, η Ζέτα μαγείρεψε η ίδια για την ιδιαίτερη βραδιά. Το ζευγάρι και η φιλική του συντροφιά σπάνια κάνουν βόλτα στη Χώρα, ενώ προτιμούν τις λιγότερο πολυσύχναστες παραλίες για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

zeta1

Εν τω μεταξύ, στις 13 Ιουλίου ο Μιχάλης και η Ζέτα θα συνεργαστούν και επαγγελματικά, στον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου Θεάτρου, στην Κύπρο. Με πρωτοβουλία της τριανταμελούς χορωδίας της Αρχιεπισκοπής της Νέας Υόρκης, της Αστυνομίας Πόλεων και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της, καθώς και της Πρώτης Κυρίας, Άντρης Αναστασιάδη, θα πραγματοποιηθεί συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους άπορους Κύπριους φοιτητές. Τη βραδιά θα παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα τραγουδήσει με τη βοήθεια του διεθνώς καταξιωμένου πιανίστα Σιπριάν Κατσαρίς.

zeta2

Παράλληλα, ο ερμηνευτής συνεχίζει την προετοιμασία του νέου του άλμπουμ με τη στιχουργική συμβολή της Λίνας Νικολακοπούλου, ενώ υπάρχουν προγραμματισμένες συναυλίες του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όσο για τη Ζέτα Μακρυπούλια, επισκέπτεται συχνά την Αθήνα, κυρίως για επαγγελματικές συζητήσεις, οι οποίες επικεντρώνονται στον τηλεοπτικό στίβο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Hello!, η ηθοποιός είναι πολύ κοντά στο τελικό «ναι» για το νέο σίριαλ του Λευτέρη Παπαπέτρου, ο οποίος επιστρέφει μετά τα «Εγκλήματα» και πάλι στον Αnt1. Μαζί με τη Ζέτα, κοντά στην τελική συμφωνία βρίσκονται επίσης οι Μαρία Καβογιάννη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Παντελής Καναράκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS