ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΖωζώ Σαπουντζάκη: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει ποτέ την ηλικία της (vid)

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει ποτέ την ηλικία της (vid)

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι από τους ανθρώπους που δεν αποκαλύπτουν ποτέ την ηλικία τους. Η γνωστή καλλιτέχνιδα έχει δηλώσει πολλές φορές πως νιώθει πάντα νέα και πως δεν έχει κάποιο μυστικό ομορφιάς.

Αυτή τη φορά η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε για ποιο λόγο δε λέει ποτέ την ηλικία της. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της, στην καριέρα της, στον έρωτά αλλά και στον θάνατο.

Όσα είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην πρωινή εκπομπή του Mega
«Βγήκα 8 χρονών στο θέατρο. Δεν κάνω τίποτα για την περιποίηση του εαυτού μου. Σηκώνομαι, πλένω το πρόσωπό μου. Τρώω μια φρυγανιά με έναν χυμό και λίγο μέλι για πρωινό και ένα καφεδάκι. Δε θυμάμαι πόσο χρόνων είμαι, ούτε και με ενδιαφέρει. Όσο είμαι, είμαι. Νιώθω νέα. Δεν υπάρχει λόγος νομίζω να λέω την ηλικία μου. Γιατί; Αν θέλουν να τη μάθουν τη μαθαίνουν, αλλά γιατί;», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Για το κομμάτι του έρωτα στη ζωή της, εξομολογήθηκε: «Δεν μπορώ να είμαι μόνη. Πιστεύω στην αγάπη. Θέλω να έχω έναν σύντροφο, θέλω να είμαι ερωτευμένη και είμαι. Η ζωή μου ήταν μετρημένη. Παντρεύτηκα μια φορά και σε 20 μέρες έφυγα. Ο άνθρωπος που παντρεύτηκα δεν ήταν σωστός».

«Δεν σκέφτομαι τον θάνατο. Δε θα ήταν άσχημο να πεθάνω πάνω στην σκηνή, αλλά δεν το σκέφτομαι. Δεν σκέφτομαι τον θάνατο», κατέληξε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS