ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSOCIAL LIFEΧρυσοί Σκούφοι: Η λαμπερή τελετή απονομής σε 61 κλικ

Χρυσοί Σκούφοι: Η λαμπερή τελετή απονομής σε 61 κλικ

Ένα νέο γαστρονομικό θεσμό και… τρεις Χρυσούς Σκούφους διαθέτει από φέτος η Κύπρος. 

H λαμπερή τελετή για τη βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου έγινε την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Four Seasons της Λεμεσού, συγκέντρωσε όλον τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

 

Από την Αλεξία Μεγαλέμου

 

Η ανώτατη εκτελεστική διευθύντρια του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Ο Φιλελεύθερος», Μυρτώ Μαρκίδου, βραβεύει στην κατηγορία Top Notch, το εστιατόριο Seasons Oriental του ξενοδοχείου Four Seasons. Το βραβείο παρέλαβαν ο chef Guan Kuijiong, ο chef Πανίκος Χατζηττοφής και ο Νίκος Αρίστου γενικός διευθυντής Four Seasons & Amathus Beach Hotel.

 


Ο εκδότης του «αθηνοράματος» Δημήτρης Ηλιόπουλος μαζί με την Άννη Ηλιοπούλου συνιδιοκτήτρια του «αθηνοράματος», ο Γιάννης Μάτσης ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής του Oμίλου της Ελληνικής Τράπεζας, η σύζυγός του Αντριάνα Μάτση και ο Νίκος Παττίχης εκδότης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Ο Φιλελεύθερος».

 

Η Νάγια Μελισσινού μαζί με τον σύζυγό της Διονύση Κούκη, συνιδιοκτήτη «αθηνοράματος» και πρόεδρο γευσιγνωστικής επιτροπής Χρυσών Σκούφων.

 

Η ‘Ελις Μισιρλή μαζί με τον Γιώργο Θεοδότου αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Κύπρου.

 

Η Έλενα Λοΐζου μαζί με την Ιωάννα Μαρία Ηλιάδου executive director της εταιρίας Vassos Eliades Ltd.

 


Ο εκδότης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Ο Φιλελεύθερος» Νίκος Παττίχης, μαζί με τη σύζυγό του Μύρνα Παττίχη.

 


Ο εκδότης του «αθηνοράματος» Δημήτρης Ηλιόπουλος, με την Ανδρούλα Βασιλείου, πρώην Ευρωπαία επίτροπο, την Άννη Ηλιοπούλου συνιδιοκτήτρια του «αθηνοράματος» και ο Νίκος Παττίχης εκδότης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Ο Φιλελεύθερος».

 


Η Μαρία Σελίπα Νεοφύτου μαζί με τον σύζυγό της Αβέρωφ Νεοφύτου, πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

 

Ο εκδότης του «αθηνοράματος» Δημήτρης Ηλιόπουλος μαζί με τον ανώτατο εκτελεστικό διευθυντή της εταιρίας Quality Group Σάββα Κάκο μαζί με τη σύζυγο του Άλκα Κάκου και τον εκδότη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Ο Φιλελεύθερος», Νίκο Παττίχη.

 

Ο Γιάννος Κρεμμός γενικός διευθυντής της εταιρίας Blue Island Plc μαζί με τον Σταύρο Κρεμμό πρόεδρο της εταιρίας Blue Island Plc και τη σύζυγό του Κλαίρη Κρεμμού, ο Κωνσταντίνος Ζαλούμης διευθυντής εξαγωγών και πωλήσεων της εταιρίας Blue Island Plc, η Μαρία Κρεμμού διευθύντρια μάρκετινγκ και λιανικών πωλήσεων της εταιρίας Blue Island Plc, η Άννη Ηλιοπούλου συνιδιοκτήτρια του «αθηνοράματος», ο Γιώργος Ζαλούμης διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Blue Island Plc μαζί με τη σύζυγό του Νόρα Ζαλούμη.

 

Ο chief executive officer της AstroBank Γιώργος Άππιος με τη σύζυγο του Πόπη Άππιου.

 


Ο ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής του oμίλου εταιρειών και της M.M. Makronisos Marina Ltd Σταύρος Καραμοντάνης μαζί με τη σύζυγό του Ντανιέλα Καραμοντάνη.

 


Ο δικηγόρος Ηλίας Νεοκλέους με τη σύζυγο του Ευγενία Νεοκλέους.

 


Η Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου και ο Λύσσανδρος Ιωάννου πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας PHC.

 

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Καμασιάς, Ανδρέας Νικολάου Καμασιάς και Ντανιέλλα Νικολάου Καμασιά παραλαμβάνουν το βραβείο Κυπριακής Κουζίνας από τη Μαριάννα Παπαδοπούλου γενική διευθύντρια marketing και επικοινωνίας της Metro AEBE.

 


Ο executive chairman της εταιρίας Vassos Eliades Ltd Κύπρος Ηλιάδης μαζί με τη σύζυγό του Χαρά και τον Χρίστο Μουσκή, ιδιοκτήτη ξενοδοχείων Four Seasons και Amathus Beach.

 


Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Thanos Hotels and Resorts Θάνος Μιχαηλίδης μαζί με τη σύζυγό του Αγγέλα Μιχαηλίδου.

 


Ο Βίκτωρ Παπαδόπουλος ιδιοκτήτης La Maison du Vin.

 


Η Μιράντα Ονουφρίου με τον Νίκο Παττίχη, εκδότη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Ο Φιλελεύθερος».

 


Η Εβίτα Ηλιοπούλου μαζί με τον σύζυγό της εκδότη του «αθηνοράματος» Δημήτρη Ηλιόπουλο.

 


Η Μυρτώ Μαρκίδου, ανώτατη εκτελεστική διευθύντρια του Δημοσιογραφικού Ορφανισμού «Ο Φιλελεύθερος».

 

Η corporate affairs & communications director του ομίλου Thanos Hotels Νατάσα Μιχαηλίδου Πελετιέ, η Γιώτα Παπαδοπούλου, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος και η Νόπη Τηλεμάχου.

 


Ο υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής με την Άννη Ηλιοπούλου, συνιδιοκτήτρια του «Αθηνοράματος» και τον εκδότη του «αθηνοράματος» Δημήτρη Ηλιόπουλο.

 


Η Γαλάτεια Παμπορίδη με τον σύζυγο της Γιώργο Παμπορίδη, δικηγόρο και πρώην Υπουργό Υγείας.

 


Η Στάλω Παπακώστα με τον σύζυγό της Κώστα Παπακώστα, executive vice chairman της εταιρίας Mallouppas & Papacostas Co ltd.

 


Η Χλόη Φωτιάδου με τον Iάκωβο Φωτιάδη ανώτατο εκτελεστικό διευθυντή της εταιρίας ipH Iakovos photiades foodstuff suppliers.

 


Η Βαρβάρα Πετροπούλου ανώτερη εκτελεστική διευθύντρια της εταιρίας Marketway.

 


Μύρνα Παττίχη, Σταύρος Χριστοδούλου διευθυντής σύνταξης Φιλgood- σύμβουλος έκδοσης περιοδικών και Πιερής Παναγή αρχισυντάκτης των περιοδικών Taste και GO .

 


Ο γενικός διευθυντής του ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης.

 

Κεντρική φωτο: Οι Χρυσοί Σκούφοι 2019, Χρίστος Μουσκή, ιδιοκτήτης ξενοδοχείων Four Seasons και Amathus Beach, Δημήτρης Ηλιόπουλος, εκδότης του «αθηνοράματος», David Goodridge, executive chef Thanos Hotels, Θεοδόσης Κοκκινόφτας, chef de cuisine Helios Restaurant, Στέλλα Κυριακίδου, oρισθείσα επίτροπος υγείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Άννα Μιχαηλίδου Ατταλιώτη, food & beverage director του oμίλου Thanos Hotels, Ανδρέας Μαυρομμάτης, chef εστιατορίου Vivaldi by Mavrommatis, Νίκος Παττίχης εκδότης Δημοσιογραφικός Οργανισμός «Ο Φιλελεύθερος», Νίκος Αρίστου γενικός διευθυντής Four Seasons & Amathus Beach Hotel.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS