ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSOCIAL LIFEH Folli Follie παρουσίασε τις νέες συλλογές της με ένα λαμπερό event

H Folli Follie παρουσίασε τις νέες συλλογές της με ένα λαμπερό event

Η Folli Follie, το διεθνές lifestyle brand, παρουσίασε σε εκπρόσωπους του Tύπου, social influencers και φίλους του brand τις συλλογές της για τη νέα σεζόν, με ένα λαμπερό event εμπνευσμένο από την φιλοσοφία «Be Folli Follie».

Το event πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 24 Μάϊου 2017 στο Patio Cocktail Bar, όπου παρουσιάστηκαν οι ολοκληρωμένες προτάσεις του brand, με αξεσουάρ, ρολόγια και κοσμήματα που στόχο έχουν να αναδείξουν την πιο λαμπερή πλευρά κάθε γυναίκας.

Από τις συλλογές ξεχώρισαν οι ζωηρές και παστέλ αποχρώσεις των αξεσουάρ της Folli Follie, οι mini τσάντες σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, οι οποίες αποτελούν τα πιο πολυπόθητα αξεσουάρ και τα νέα σχέδια από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς συλλογές κοσμημάτων, όπως τη συλλογή Fashionably Silver από ασήμι 925. Tις fashionable προτάσεις της Folli Follie ολοκλήρωσαν τα νέα σχέδια από slim ρολόγια σε μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η Ζωή Σοφοκλέους και η Μένια Μαθιουδάκη, οι οποίες φορούσαν κοσμήματα, τσάντες και ρολόγια Folli Follie από τις νέες συλλογές.

Μένια Μαθιουδάκη
Κλέλια Γιασεμίδου
Λίλη Παπαδοπούλου

Νικόλας Ιωαννίδης

Λένα Τσουκαλά, Μαρία Κακουλλή
Μαριλένα Παλάζη
Ρένα Δημοσθένους, Μαριλένα Ιεροδιακόνου
Τουμάζος Χαραλάμπους

 

Ζωή Σοφοκλέους

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS