CELEBRITIESSOCIAL LIFEΗ DECATHLON γιόρτασε τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στην Κύπρο! Ποιους είδαμε εκεί

Η DECATHLON γιόρτασε τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στην Κύπρο! Ποιους είδαμε εκεί

Το Decathlon, η κορυφαία Γαλλική αλυσίδα αθλητικών ειδών παγκοσμίως, γιόρτασε την Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023, τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος DECATHLON Cyprus στο Metropolis Mall στη Λάρνακα.

Το Grand Opening του DECATHLON Cyprus, τίμησαν με την παρουσία τους, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Φίλιππος Χατζηζαχαρία εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, τοπικοί αξιωματούχοι, η πρέσβης της Γαλλικής πρεσβείας στην Κύπρο κ. Salina Grenet-Catalano, καθώς και στελέχη της εταιρίας DECATHLON Γαλλίας.

Τα εγκαίνια του πρώτου Decathlon στην Κύπρο, αποτέλεσαν μια γιορτή καινοτομίας και τη δέσμευση του Γαλλικού κολοσσού Decathlon, να προσφέρει υψηλής ποιότητας αθλητικά είδη και εξοπλισμό για όλες τις ηλικίες και ικανότητες.

Κατά τη διάρκεια του event, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το κατάστημα που σχεδιάστηκε ειδικά για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία shopping αθλητικού εξοπλισμού, για αθλητές και άτομα που αγαπούν την περιπέτεια και τα αθλήματα. Το κοινό διασκέδασε επίσης με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, διαγωνισμούς και καταπληκτικά δώρα.

Τα εγκαίνια  αποτέλεσαν ένα σημαντικό ορόσημο για το Decathlon, αλλά και για την πόλη της Λάρνακας, που με την άφιξη του έφερε μια νέα εμπειρία shopping για τον κόσμο των σπορ και την Κύπρο.

Ποιους είδαμε εκεί:

Decathlon 3
Decathlon 4
Decathlon 5
Decathlon 6
Decathlon 7
Decathlon 8
Decathlon 9
Decathlon 10
Decathlon 11
Decathlon 12
Decathlon 13
Decathlon 14
Decathlon 15
Decathlon 16
Decathlon 17
Decathlon 18
Decathlon 19
Decathlon 20

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS