ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSOCIAL LIFEΚλέλια Χατζηιωάννου: Η βάφτιση της κόρης της και οι επώνυμοι καλεσμένοι (εικόνες)

Κλέλια Χατζηιωάννου: Η βάφτιση της κόρης της και οι επώνυμοι καλεσμένοι (εικόνες)

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Ήταν μια από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές της ζωής της! Η κόρη του εφοπλιστή Λουκά Χατζηιωάννου, Κλέλια, βάφτισε τη μοναχοκόρη της στον Άγιο Δημήτριο Ψυχικού, με νονές τις επιστήθιες φίλες της, την πολιτικό Ντόρα Πάλλη και την interior designer Βιργινία Βεντουράκη. Και το όνομα αυτής, Άννα!

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στην οικία της οικογένειας στο Ψυχικό, όπου παρατέθηκε δείπνο για τους στενούς συγγενείς και τους καλούς φίλους, οι οποίοι κατέφθασαν από την Κύπρο, το Λονδίνο και το Μονακό.

To art de la table είχε ρομαντικό τόνο, με ροζ παιώνιες και πολύχρωμες δεσμίδες φωτός στις υπέροχες ροτόντες, ενώ οι λινές πετσέτες είχαν κεντημένο το όνομα της νεοφώτιστης. Το εκλεκτό μενού έφερε την υπογραφή του «Δειπνοσοφιστήριον».

Τα τρία αδέλφια Χατζηιωάννου, Στέλιος, Κλέλια και Πόλυς –γνωστοί για την επιτυχημένη επιχειρηματική τους δραστηριότητα, αλλά και το φιλανθρωπικό τους έργο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό– μαζί με τις οικογένειές τους ήταν πανευτυχείς.

Τη νεοφώτιστη τίμησαν εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων η Όλγα Κεφαλογιάννη με το σύζυγό της, Μάνο Πενθερουδάκη, ο Κωνσταντίνος Σκορίλας, η Ιωάννα Βαρδινογιάννη, η Ειρήνη Νταϊφά, ο Χάρης Τσιμόγιαννης, η Φάνη και η Αλεξάνδρα Πάλλη, η Άννα Μαμιδάκη-Σκλαβενίτη, η Κατερίνα Παναγοπούλου και ο σχεδιαστής Λάσκαρης, ο οποίος επιμελήθηκε και το εξαιρετικό βραδινό φόρεμα της Κλέλιας Χατζηιωάννου.

Τα μαρτυρικά της βάφτισης ήταν από τη Λιάνα Βουράκη και οι μπομπονιέρες από τον Κώστα Καίσαρη – δημιουργίες του ιταλικού οίκου Pampaloni. H βραδιά έκλεισε με το live του Αντώνη Ρέμου –μια ευχάριστη έκπληξη που επιφύλαξε η οικοδέσποινα στους λαμπερούς καλεσμένους της–, ο οποίος αφιέρωσε στη νεοφώτιστη το τραγούδι «Αχ Αννούλα του Χιονιά».


Η Κλέλια Χατζηιωάννου με τη νεοφώτιστη Άννα


Οι νονές Βιργινία Βεντουράκη και Ντόρα Πάλλη


Τα μαρτυρικά ήταν από τη Λιάνα Βουράκη και οι μπομπονιέρες από τον Κώστα Καίσαρη, δημιουργίες του ιταλικού οίκου Pampaloni


Κλέλια Χατζηιωάννου, Αντώνης Ρέμος


Ντόρα Πάλλη, Παναγιώτης Σιούτος


Όλγα Κεφαλογιάννη, Μάνος Πενθερουδάκης


Αλεξάνδρα Πάλλη

Κατερίνα Παναγοπούλου, Χάρης Τσιμόγιαννης

Ο Αντώνης Ρέμος στη σκηνή


Τερέζα Ηλιάδη, Έρικα Φωτιάδη, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου.


Το ρομαντικό art de la table


Βίκυ Παλαιολόγου, Κωνσταντίνος Σκορίλας

Νίνα Ψυλλάκη, Νίκος Χαρλαύτης, Τίτη Ψυλλάκη


Η Κατερίνα Λαναρά με τις κόρες της, Αλίκη και Νάντια.


Πόλυς Χατζηιωάννου


Πόλυς, Σοφία, Στέλιος, Έφη και Στάλω Χατζηιωάννου, Σούλα Κολακίδου.


Γιάννης Σαχίνης, Ιωάννα Βαρδινογιάννη.

Νίκος Χαρλαύτης, Ειρήνη Νταϊφά.


Άποψη του art de la table.


Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, Στάλω Χατζηιωάννου.

Ο σχεδιαστής Λάσκαρης με τη Βιργινία Βεντουράκη

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS