ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΑλλαγές στο «Με αγάπη Χριστιάνα»: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν και ποιοι έρχονται;

Αλλαγές στο «Με αγάπη Χριστιάνα»: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν και ποιοι έρχονται;

Ένα αλλιώτικο απογεματινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα θέλει να σερβίρει την ερχόμενη εβδομάδα η Χριστιάνα Αριστοτέλους στους τηλεθεατές της και γι’ αυτό οι αλλαγές θεωρούνται επιβεβλημένες τόσο για την ίδια όσο και για το κανάλι.

Με βάση τον προγραμματισμό του καναλιού η εκπομπή, «Με αγάπη Χριστιάνα», αναμένεται να μπει στο στίβο της τηλεθέασης από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 15.15. Ποιες αλλαγές δρομολογούνται όμως στο απογευματινό του Alpha; Τι νέο ετοιμάζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους για τους τηλεθεατές της εκπομπής της; Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι η παρουσιάστρια θα προχωρούσε σε αλλαγές σε ό,τι αφορά τα άτομα που θα την περιβάλλουν στο στούντιο, η πραγματικότητα είναι ότι κανείς δεν μετακινείται από το πόστο του.

Όλοι αναλαμβάνουν περισσότερες ευθύνες σε σχέση με το ρεπορτάζ που καλύπτει ο καθένας καθώς το φετινό κόνσεπτ του προγράμματος είναι όσο το δυνατό περισσότερα κοινωνικά θέματα και μικρής έκτασης ψυχαγωγία καθώς θέλουν να αποφύγουν αναφορές σε άτομα που δεν κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Χάρης Παπαθεοχάρους, Δημήτρης Δερματάς και Σοφία Πρωίμου θα συνεχίσουν να αποτελούν την ομάδα του πάνελ με τη συμμετοχή του dj Μάριου Νικηφόρου, ο οποίος θα έχει πιο ενεργό ρόλο στο πρόγραμμά, Κωνσταντίνος Καρνάκης, Λουκάς Φέσιας και Τάσος Ευαγγέλου θα διατηρούν τα δικά τους ένθετα στο πρόγραμμα ενώ η ομάδα ενισχύεται και με δημοσιογράφο από την Ελλάδα.

Πρόκειται για τη Ρέα Ιωάννου, η οποία θα καλύπτει εξιδεικευμένα ρεπορτάζ τόσο από την Ελλάδα όσο και την Κύπρο ενώ η Βαρβάρα Ζαχαρίου θα έχει πιο ενεργό ρόλο σε θέματα συντονισμού που πάντα θα γίνονται σε συνεννόηση με την Χριστιάνα που και φέτος θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο τελικό αποτέλεσμα κάθε εκπομπής. Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει η παρουσιάστρια αφορά το σκηνικό της το οποίο θα στηθεί από την αρχή. Ήδη αυτές τις μέρες ειδικό συνεργείο άρχισε να στήνει ένα προς ένα τα κομμάτια του στούντιο ώστε να είναι έτοιμο για τις πρώτες πρόβες προτού βγει η εκπομπή στον αέρα. Την περασμένη εβδομάδα δε πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα του σχετικού τρέιλερ που θα προβληθεί αυτές τις μέρες στις οθόνες μας.

Πηγή: Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS