ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESTVΧριστόφορος Παπακαλιάτης: Όλα όσα αποκάλυψε για τον δεύτερο κύκλο του Maestro (vid)

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Όλα όσα αποκάλυψε για τον δεύτερο κύκλο του Maestro (vid)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανοίγει τα χαρτιά του για τα γυρίσματα σε Παξούς και Αθήνα, τα νέα πρόσωπα και το άγχος για το επόμενο βήμα στο Maestro.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. Τον γνωστό ηθοποιό και δημιουργό συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών κατά την αποχώρησή του από τα στούντιο της εκπομπής, όπου ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο του Maestro.

«Τώρα γράφω τη δεύτερη σεζόν του Maestro και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Θα είναι μοιρασμένα και στους Παξούς και στην Αθήνα» ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, διαψεύδοντας παράλληλα τη φήμη ότι η σειρά θα προβληθεί πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος, περήφανος και ευτυχής που έχει ανταπόκριση. Κάθε άνθρωπος που γράφει ένα σενάριο και βλέπει ότι αυτό έχει ανταπόκριση από τον κόσμο νιώθει πλήρης. 15-17 Μαρτίου θα ξεκινήσει να παίζεται η σειρά σε όλο τον κόσμο» δηλώνει στη συνέχεια ο δημιουργός, επιβεβαιώνοντας ότι η ιστορία θα ολοκληρωθεί με τον δεύτερο κύκλο.

Όσον αφορά τις αλλαγές και τις εξελίξεις στον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει ότι θα δούμε 1-2 νέα πρόσωπα να «εισβάλλουν» στη σειρά και πως τα επεισόδια θα είναι και πάλι περιορισμένα σε αριθμό.

Ποια ήταν η αίσθησή του, όταν είδε τον εαυτό του στο Netflix; «Ένιωσα ότι τώρα που θα το δουν κι άλλοι, πρέπει να προσέξω το επόμενο επεισόδιο πιο πολύ όταν το γράψω. Ένα άγχος αλλά και απόλυτη χαρά, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα» εξομολογείται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS