CELEBRITIESTVEκνευρίστηκε ο Κοντιζάς: «Εδώ δεν κάνουμε πασαρελίτσα, τι πουλάς;»

Eκνευρίστηκε ο Κοντιζάς: «Εδώ δεν κάνουμε πασαρελίτσα, τι πουλάς;»

Φανερά ενοχλημένο με εμφάνιση παίκτη είδαμε έναν από τους κριτές και συγκεκριμένα τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος θα λέγαμε ότι ήταν και λίγο υπερβολικός στην προσπάθεια του να… προσαρμοστεί ίσως, στον ρόλο του “αυστηρού”.

Ο Σταύρος, ήταν ο πρώτος παίκτης που είδαμε να μαγειρεύει μπροστά στους κριτές στο δεύτερο επεισόδιο των οντισιόν του MasterChef. Ο Σταύρος εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερο πουκάμισο και γυαλιά ηλίου τα οποία ήταν το γούρι του όπως είπε στους κριτές που το σχολίασαν.

«Αν θες να βρεις τη μαγειρική ωριμότητα, για εμένα δε θα τη βρεις οπότε βγάλ’τα και βάλ’τα στην τσέπη σου!», ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στην συνέχεια ο κριτής δοκίμασε το πιάτο του και ανέφερε στην κριτική του:

«Έχεις έρθει με ένα στυλ που για μένα δεν δείχνει ώριμο, Δεν κάνουμε πασαρελίτσα και επειδή είναι διαγωνισμός μαγειρικής και οι ποδιές δεν είναι πολλές, πρέπει να προσέχουμε που τις δίνουμε. Σε πλησίασα και είδα ένα κοντομάνικο που κρέμεται και το σχεδόν ξυρισμένο στήθος σου με ένα πουκάμισο που πέφτει πάνω από τις σάλτσες. Δεν καταλαβαίνω τι πουλάς. Από εμένα έχασες από τη συμπεριφορά. Από μένα είναι όχι!»

Όσον αφορά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, εκείνος δεν μπόρεσε να μην επισημάνει την ομοιότητα του με «έναν τύπο που γυρνά από κανάλι σε κανάλι και δείχνει τα μπράτσα του, πως τον λένε; Σιγά που δεν κατάλαβες ποιον λέω!»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS