ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΕλένη Μενεγάκη: Το σχόλιο για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά 

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά 

Το τρέιλερ αλλά και τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά σχολίασε το μεσημέρι της Τρίτης 6/9 η Ελένη Μενεγάκη. Μετά την κυκλοφορία του, πολλοί υποστήριξαν πως θα ήθελαν διαφορετικό τίτλο για το πρωινό μαγκαζίνο που ετοιμάζει στον ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Λιάγκα να ρωτάται επίσης σχετικά.

«Πολύ το αναλύουμε ρε παιδιά. Εγώ τα βλέπω πια απλά τα θέματα των εκπομπών. Μπορεί να σημαίνει ότι όλοι κάνουμε πρωινό και αυτό είναι το δικό μας πρωινό. Εγώ έτσι το εξέλαβα» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: Κυκλοφόρησε το trailer της εκπομπής της με τίτλο «Πρωινό μας»

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε πως «η Φαίη με τον Γιώργο είχαν ξεκινήσει στο Mega το πρωινό mou από το Mega mou. Επειδή ήμουν, σε αντιδιαστολή με αυτό, μήπως πάει να πει ότι δεν είναι πια “μου” και θα το κάνω “μας”;».

Λίγο αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε πως έσπαγε το κεφάλι της για τον τίτλο της εκπομπής της, όταν έφυγε από τον ΑΝΤ1 και πήγε στον Alpha. «Εγώ η κακομοίρα έσπαγα το κεφάλι μου όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 για τον Alpha και δεν υπήρχε λόγος. Τα πράγματα είναι απλά, ειδικά όταν είσαι αρκετό καιρό μέσα στην τηλεόραση. Από τη μία σκέφτεσαι πως δεν θες να μπερδέψεις τον κόσμο, από την άλλη να πάω κάπου που να του το θυμίζει… Έσπαγα το κεφάλι μου για το «Καφές με την Ελένη». Εγώ κι όλος ο Alpha. Ρωτούσα μέχρι και στη λαϊκή για να μου πουν κάποιον τίτλο και στο τέλος ήταν ο καφές της Ελένης γιατί ήμουν από τον πρωινό καφέ» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Πηγή: tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS