ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΕλένη Τσολάκη: Ενοχλημένη με το σχόλιο για τη Ζέτα Μακρυπούλια – «Ρε...

Ελένη Τσολάκη: Ενοχλημένη με το σχόλιο για τη Ζέτα Μακρυπούλια – «Ρε συ Ποσειδώνα, αυτό που κάνεις τώρα είναι πολύ άσχημο» (vid)

“Αυτή η φημολογία δεν έχει βάση, είναι λάθος και μόνο που το αναφέρεις”, τόνισε επίσης η παρουσιάστρια στον Δημήτρη Μηλιόγλου.

Τα δικά τους σχόλια με αφορμή τη συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου έκαναν η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της στο «Πρωινό ΣουΣού».

«Πολλές φορές εμείς μέσα από τις εκπομπές σχολιάζουμε έναν άνθρωπο, μία συμπεριφορά και λέμε: αυτός είναι απόμακρος, δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν θέλει να κάνει δηλώσεις. Δεν μπορούμε όμως ποτέ να μπούμε στην ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου και να καταλάβουμε τι τον έχει κάνει να είναι τόσο τρομαγμένος. Εδώ είδαμε ένα τρομαγμένο κορίτσι σε σχέση με όσα έζησε», είπε ανοίγοντας τη συζήτηση στο πάνελ η Ελένη Τσολάκη.

«Τα έχει ζήσει, τα έχει λύσει, τα έχει ξεπεράσει αλλά της έχουν αφήσει πληγές», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Ο Τύπος την ανάγκασε με τον τρόπο του να κλειστεί στο σπίτι της. Έχει ακούσει τίτλους η Ζέτα, ακόμη και πράγματα που δεν έχουν γραφτεί. Τα πιο σκληρά είναι αυτά που συζητιούνται στα δημοσιογραφικά γραφεία, η φημολογία, που είναι απάνθρωπη», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μηλιόγλου, με την Ελένη Τσολάκη να παρατηρεί: «Αυτό δεν έχει βάση, είναι λάθος και μόνο που το αναφέρεις».

Όταν πήρε τον λόγο ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, σχολίασε σχετικά με τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής showbiz είναι η έλλειψη της συνειδητοποίησης του ποιο είναι το ζητούμενο ενός ανθρώπου που ξεκινάει την καριέρα του και πόσο έτοιμος είναι να αντιμετωπίσει αυτό που θα ακολουθήσει».

«Όταν είσαι στην πρώτη γραμμή και κάνεις και δύο πολύ επώνυμους δεσμούς, είναι αυτονόητο ότι θα εισπράξεις μία δημοσιότητα και ένα κυνηγητό του Τύπου για τα οποία μπορεί να μην είσαι προετοιμασμένος. Εμένα μου φαίνεται πολύ light σε σχέση με τα προβλήματα του μέσου πολίτη», σημείωσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, προκαλώντας την αντίδραση της οικοδέσποινας.

«Ρε συ Ποσειδώνα, αυτό που κάνεις τώρα είναι πολύ άσχημο! Για εκείνην μπορεί να ήταν τεράστιο. Όλη η θεματολογία μας σε σχέση με τα προβλήματα του μέσου πολίτη μπορεί να είναι αστεία. Το να επιλέγει ένας άνθρωπος το πόσο θέλει να εκτεθεί είναι δικαίωμά του», απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Ελένη Τσολάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS