CELEBRITIESTVΕλπίδα στον αέρα της ΕΡΤ: «Άσ’ το τώρα, μην το συζητάμε, κάτι...

Ελπίδα στον αέρα της ΕΡΤ: «Άσ’ το τώρα, μην το συζητάμε, κάτι έχει παίξει που δεν συζητιέται, τελείωσε» (vid)

“Δεν παραπονιέμαι, έχω κάνει τόσα πράγματα παιδιά. Είμαι πολύ ευτυχισμένη”

Την Ελπίδα υποδέχθηκαν στο «Πρωίαν σε είδον» της Παρασκευής (12/1) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Η γνωστή ερμηνεύτρια άνοιξε την καρδιά της, κάνοντας μία αναδρομή στη μουσική της πορεία και τους κυριότερους σταθμούς της καριέρας της.

«Ήξερα ποιος ήταν ο Χούλιο Ιγκλέσιας αλλά δεν ήξερα πώς να το χειριστώ αυτό το θέμα. Το ότι δεν συνεργάστηκα μαζί του δεν ήταν άρνηση, ήταν άγνοια. Ήταν και κάποια υπόγεια πράγματα που το εμπόδισαν να συμβεί. Υπήρχε μία ίντριγκα αλλά τώρα ας μην το κουβεντιάσουμε», ανέφερε αρχικά η Ελπίδα.

«Εγώ το γνώριζα από την αρχή ότι ήθελε να συνεργαστούμε αλλά κάτι έγινε τελευταία στιγμή και «χάλασε», ενώ ήταν έτοιμο», αρκέστηκε να αποκαλύψει η τραγουδίστρια.

«Το ’79 έγιναν πολλά. Παντρεύτηκα, πήγα στη Eurovision, έβγαλα τη «Ντισκοτέκ». Με τα Ημισκούμπρια συνεργαστήκαμε το ’96, από τότε παίζεται παντού. Ο γιος μου μού λέει: μαμά μου έχεις κάνει ένα μεγάλο κακό, δεν μπορώ να πάω σε κλαμπ, γιατί παίζουν τη «Ντισκοτέκ» και έρχονται όλοι γύρω μου», παραδέχεται στη συνέχεια με χιούμορ η Ελπίδα.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, η σπουδαία ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα, που είναι η αναβίωση κάποιων κομματιών με τον Κώστα Χατζή από έναν δίσκο που αρχικά κυκλοφόρησε και μετά από λίγο καταργήθηκε.

«Είχαμε κάνει έναν δίσκο και καταργήθηκε… ασ’ το τώρα, ας μην το συζητάμε, τον καταργήσαμε. Κάτι έχει παίξει, το οποίο δεν συζητιέται, τελείωσε. Τι να κάνουμε; Εγώ δεν παραπονιέμαι, έχω κάνει τόσα πράγματα, παιδιά. Δεν κρατάω κακία, είμαι πολύ ευτυχισμένη», αρκέστηκε να απαντήσει η Ελπίδα σε σχετική ερώτηση που της έκανε η Τζένη Μελιτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS