ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΈξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα: «Αν δεν καταλαβαίνετε τι λέω,...

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα: «Αν δεν καταλαβαίνετε τι λέω, μη μου βάζετε λόγια» (vid)

“Eίναι θέμα λόγου να υπάρχω ή να μην υπάρχω στην εκπομπή” υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Την προσωπική του αντίθεση θέλησε να εκφράσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωινό της Παρασκευής, για όσα ακούστηκαν στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα ανάμεσα στον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου και τον Γιάννη Πουλόπουλο για την ομοφυλοφιλία και το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Γι’ αυτό και αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλλειμα, το οποίο ακολούθησε της έντονης συζήτησης, ο παρουσιαστής προσπάθησε μετ’ εμποδίων να τοποθετηθεί για όσα ακούστηκαν στο πλατό της εκπομπής. «Δεν γίνεται Θέμη! Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν μπορώ να κάνω κάτι, Θέμη. Μου λέει ότι έχει φύγει ο πάτερ και δεν είναι σωστό. Δεν μπορώ να κάνω κάτι, αν θέλετε παιδιά βοηθήστε οι υπόλοιποι. Το ξέρω ότι έχει φύγει ο πάτερ, μιλάω και με πάνω, όμως είναι ο Ανδρέας και μου ζήτησε να πει κάτι. Δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι παιδιά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου για τις παρεμβάσεις που δεχόταν στο ακουστικό της,

«Σε παρακαλώ πάρα πολύ, είναι θέμα λόγου να υπάρχω ή να μην υπάρχω στην εκπομπή» υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να επιμείνει στην προσπάθεια να εκφράσει την προσωπική του άποψη δηλώνοντας τα εξής. «Θέλω να υποστηρίξω τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου διότι μου έδωσε δωρεάν ένα ταξίδι 850 χρόνια πριν. Τον είδα ως ιεροεξεταστή στην ιερά εξέταση να βασανίζει τον συνάδελφο μας, τον Γιάννη και να προσπαθεί να τον πείσει ότι η γη δεν γυρίζει γύρω από τον ήλιο αλλά ο ήλιος γυρίζει. Και, βεβαίως, η εκπομπή αποδέχτηκε ότι, ναι, ο ήλιος γυρίζει γύρω από την γη».

Κ.Κ.: Τι είπες; Η εκπομπή αποδέχτηκε; Ανδρέα, τι λες;

Α.Μ.: Γιατί πήγαμε ταξίδι στην ιερά εξέταση; Δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Αν δεν καταλαβαίνετε τι λέω, μη μου βάζετε άλλα λόγια.

Κ.Κ.: Α, εντάξει. Εγώ κατάλαβα, όπως και πάνω, άλλο πράγμα. Είμαστε χαζοί. Συγγνώμη. Χαζοί και πάνω

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS