CELEBRITIESTVΓη της Ελιάς: Ο Απόστολος Γκλέτσος «εισβάλλει» στη σειρά – Τα πάντα...

Γη της Ελιάς: Ο Απόστολος Γκλέτσος «εισβάλλει» στη σειρά – Τα πάντα για τον ρόλο του

Ποιος είναι ο αινιγματικός Ελληνοαμερικανός Τζον Μακρίδης; Το ερωτικό ειδύλλιο με την Αθηνά.

Οι φουρτούνες στους Βρεττάκους φαίνεται να μην έχουν τελειωμό στον Γ’ κύκλο στη Γη της Ελιάς, καθώς η απόφαση του Ισίδωρου να χωρίσει την Αμαλία δημιουργεί μεγάλη αναταραχή. Η νεαρή γυναίκα έχει μείνει κατάπληκτη από την έκταση της οργής του συζύγου της, που είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στην αισθηματική επιπολαιότητά του και αδυνατεί να τον μεταπείσει ότι αξίζει μια ακόμα ευκαιρία.

Η Αθηνά, η Ιουλία και η Μαρίνα κατά βάθος νιώθουν ανακουφισμένες από αυτή την απόφαση του Ισίδωρου, παρότι κατανοούν πως αυτή είναι ένα πολύ σκληρό πλήγμα για την αξιοπρέπεια και τον εγωισμό του, ενώ ο Μάνος προσπαθεί να πείσει τον πατέρα του να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του. Ωστόσο, ο ίδιος είναι αμετακίνητος στην απόφασή του και δίνει διορία μιας εβδομάδας στην Αμαλία να μαζέψει τα πράγματά της και να εγκαταλείψει την Αρεόπολη, αφού πρώτα υπογράψει το συναινετικό διαζύγιο.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Χρύσας Παχούμη για το περιοδικό Τηλεθεατής, οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς δεν τελειώνουν εδώ. Η αναχώρηση της Αμαλίας από το σπίτι των Βρεττάκων συμπίπτει με την άφιξη του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Τζον Μακρίδη (Απόστολος Γκλέτσος) στην Αρεόπολη. Ευκατάστατος, σοβαρός, επιτυχημένος επιχειρηματίας, γνωρίστηκε στις ΗΠΑ με τον Ισίδωρο, όταν είχε ταξιδέψει εκεί μαζί με την Αμαλία.

Τα χνώτα των δύο επιχειρηματιών ταίριαξαν αμέσως και αποφάσισαν να συνεργαστούν, με το λάδι και τις ελιές των Βρεττάκων να κατακτούν και την αμερικανική αγορά. Μόνη εκκρεμότητα να επισκεφθεί ο Μακρίδης το ελαιοτριβείο της οικογένειας στην Αρεόπολη, φιλοξενούμενός τους, και να επισφραγιστεί και τυπικά η επιχειρηματική συνεργασία τους.

Την ενημέρωσή του για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των Βρεττάκων αλλά και τη γνωριμία του με την Αρεόπολη αναλαμβάνει η Αθηνά, καθώς ο Ισίδωρος είναι απασχολημένος με τα διαδικαστικά του διαζυγίου τους. Η αμοιβαία εκτίμηση που αναπτύσσεται μεταξύ τους, το διακριτικό φλερτ και η στενή συναναστροφή πυροδοτούν και για τους δύο πρωτόγνωρα συναισθήματα…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS