ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΓιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Καινούργιου σε πρωτοφανές επεισόδιο στον αέρα: «Ξεφτιλίκι! Κατιναριό!»...

Γιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Καινούργιου σε πρωτοφανές επεισόδιο στον αέρα: «Ξεφτιλίκι! Κατιναριό!» (vid)

“Πάρτε το δικό σας! Δεν θέλω αυτή την τηλεόραση”!

Αδιανόητο επεισόδιο στον αέρα των πρωινών εκπομπών την Παρασκευή. Γιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Καινούργιου αντάλλαξαν πρωτοφανείς εκφράσεις με αφορμή ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβαινε εκείνη την ώρα στον αέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε ο Πέτρος Κουσουλός στο Πρωινό για την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, εμφανίστηκαν οι συγγενείς της και του επιτέθηκαν λεκτικά και με έντονες χειρονομίες. Λίγα λεπτά αργότερα, συνδέθηκε ζωντανά και η Super Κατερίνα, με την δημοσιογράφο της εκπομπής, Ελισάβετ Οικονόμου να προσπαθεί να βάλει το κινητό της στο αφτί του Πέτρου Κουσουλού. Ήταν αυτό ακριβώς το σημείο που ξέσπασε ο πόλεμος μεταξύ των δύο εκπομπών.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα και διέκοψε τη σύνδεση. «Μην το κάνετε αυτό είναι ντροπή, είναι ντροπή. Είναι ντροπή όλο αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή! Πάρτε το! Δεν θέλω αυτή τη δημοσιογραφία! Πάρτε το! Παρακαλώ πολύ πάρτε το!

Όλο το ξεφτιλίκι αυτό! Να πάνε να του χώνουνε μικρόφωνα, τηλέφωνα δεν το δέχομαι εγώ! Πάρτε το δικό σας! Δεν θέλω αυτή την τηλεόραση. Κόντρες έριδες και κατιναριό! Να το κάνουν άλλοι, όχι εγώ!», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα Καινούργιου, έκπληκτη στον αέρα της δικής της εκπομπής, είπε τα εξής: «Μιλούσε σε άλλο κανάλι, συμβαίνουν κι αυτά. Ήταν ζωντανή σύνδεση; Δεν το κατάλαβα παιδιά, δεν είναι σωστό για τους άλλους, εντάξει. Με συγχωρείτε λίγο παιδιά! Ψυχραιμία και πάνω! Δεν το κατάλαβα ότι ήταν σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους! Συγγνώμη ζητάω και από τον Γιώργο Λιάγκα και από τον συνάδελφο. Δεν το κατάλαβα ότι ήταν live, συγγνώμη!»

«Μπήκαμε σφήνα στο live του άλλου και μη φανώ και αγενής μέσα σε όλα ξανά. «Να πούμε όμως και την αλήθεια. Έδινε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και οφείλουμε να το σεβαστούμε αυτό… και ξαφνικά όταν έγινε το ξέσπασμα, πήγαν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι. Οπότε σεβόμαστε αυτό και ζητάμε συγγνώμη, δεν το γνώριζα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS