CELEBRITIESTVΗ Σοφία Χατζηπαντελή θα εγκατασταθεί στην Αθήνα για χάρη του My Style...

Η Σοφία Χατζηπαντελή θα εγκατασταθεί στην Αθήνα για χάρη του My Style Rocks

Νέα πνοή θέλει να δώσει ο ΣΚΑΪ στο My Style Rocks με την προσθήκη της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

Το όνομα του διάσημου μοντέλου είχε ακουστεί έντονα όλο το καλοκαίρι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και πλέον σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες gossip-tv.gr και της Κασσιανής Καραγκιουλέ,θα τη δούμε σύντομα στις οθόνες μας να συμβουλεύει και να βαθμολογεί τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks με το δικό της ξεχωριστό τρόπο. Η Σοφία Χατζηπαντελή που κατέκτησε τον κόσμο της μόδας με το #unibrowmovement αλλά και την ανατρεπτική της προσωπικότητα και εμφάνιση, είναι υπέρμαχος της μοναδικότητας του ανθρώπου και συχνά με τις αναρτήσεις της μας παροτρύνει αγαπήσουμε τον εαυτό μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κρούση στην Σοφία Χατζηπαντελή να συμμετάσχει σε κάποιο ψυχαγωγικό show στην Ελλάδα μετά το GNTM, από ότι φαίνεται όμως η κίνηση ματ έγινε τελικά από τον ΣΚΑΪ που την έπεισε να κάτσει στην καρέκλα του κριτή για το MSR.

Έτσι, η εντυπωσιακή Σοφία αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα αρχές τις επόμενης εβδομάδας – όπου και θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων – ώστε η ομάδα να μπει σε εντατικά γυρίσματα τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη και λίγο αργότερα να κάνει πρεμιέρα στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Η ίδια, ενόψει της τηλεοπτικής της επιστροφής στην Ελλάδα άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της επιστρέφοντας στο ξανθό ενώ είναι δεδομένο πως… her style rocks!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS