CELEBRITIESTVΚατερίνα Καινούργιου – Μαρία Μπακοδήμου, μια κόντρα που κρατάει χρόνια: «Πόση καλοσύνη…»

Κατερίνα Καινούργιου – Μαρία Μπακοδήμου, μια κόντρα που κρατάει χρόνια: «Πόση καλοσύνη…»

Το βιτριολικό σχόλιο από την Μαρία Μπακοδήμου και η αιχμηρή ανάρτηση από την Κατερίνα Καινούργιου μέσα σε μια μόλις ημέρα.

Συνέχεια σε μια κόντρα που… κρατάει χρόνια δίνουν η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Μπακοδήμου, με διαφορετικούς τρόπους, άλλοτε μέσα από τον αέρα των τηλεοπτικών τους εκπομπών και άλλοτε πάλι μέσα από τα social media. Το Σάββατο, λοιπόν, η συνέχεια δόθηκε και από τα δύο μέσα μιας και αμφότερες έριξαν τα βέλη τους.

Την αρχή έκανε η Μαρία Μπακοδήμου, το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν σχολίασε μαζί με την τηλεοπτική της παρέα στο «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ την αποκάλυψη που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου την εβδομάδα που μας πέρασε για όσα είχε πει κάποτε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στον πατέρα της.

«Εξυπνάδες του πατέρα μου… Μου λέει: θα σε στείλω στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Ήταν φίλος ενός φίλου μας, μεγάλου σε ηλικία. Πηγαίνω στην Παιανία, μιλάμε, μου έκανε ερωτήσεις γιατί ήθελα να μπω στη δημοσιογραφία και ποιοι είναι οι στόχοι μου. Πηγαίνω στο σπίτι και μου λέει ο πατέρας μου: με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν το ‘χεις καθόλου, καλύτερα να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου. Απογοητεύτηκα» παραδέχθηκε η παρουσιάστρια του Alpha στους συνεργάτες της στην εκπομπή Super Κατερίνα.


Έτσι, με αφορμή την προβολή του σχετικού αποσπάσματος από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Νάνσυ Παραδεισανού τόνισε αρχικά πως «κάποιος είχε πει στον μπαμπά της Κατερίνας Καινούργιου να μην ξεκινήσει τη δουλειά αυτή γιατί δεν το έχει». Γελώντας, τότε, η Μαρία Μπακοδήμου αρκέστηκε να δηλώσει πως… «μέσα έπεσε».

Ka11
Το βράδυ της ίδια ημέρας, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να αναδημοσιεύσει από το zappIT το εν λόγω απόσπασμα μαζί με την ευρύτερη κόντρα ανάμεσα στις δυο κυρίες με το λιτό πλην αιχμηρό εξής σχόλιο. «Πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου…»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS