CELEBRITIESTVΚατερίνα Καινούργιου σε Σίσσυ Χρηστίδου: «Υπάρχει φημολογία ότι η εκπομπή σου μπορεί...

Κατερίνα Καινούργιου σε Σίσσυ Χρηστίδου: «Υπάρχει φημολογία ότι η εκπομπή σου μπορεί να γίνει καθημερινή του χρόνου» (vid)

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε τηλεφωνικά στη Super Κατερίνα, με αφορμή την πρεμιέρα του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη.

Λίγο πριν κλείσει η σύνδεση, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και όσα ακούγονται, όπως το ενδεχόμενο η εκπομπή της να μετακινηθεί στη θέση της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα.

«Σίσσυ μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Να σου πω, μιας και είσαι εδώ. Τώρα δεν είναι ωραίο γιατί είναι και η Δανάη (Μπάρκα) απέναντι αλλά τέλος πάντων, δεν εννοώ ότι θα φύγει κάποιος, υπάρχει φημολογία ότι μπορεί η εκπομπή του Σαββατοκύριακου να γίνει καθημερινή του χρόνου…» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια ρώτησε τον Νίκο Κοκλώνη: «Θα έχεις δύο πρωινές εκπομπές καθημερινές; Α, έχεις μαζί με το OPEN».

«Θα έχω άμα πας εσύ το Σαββατοκύριακο» απάντησε με χιούμορ ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Τι είναι αυτά που λες καλέ; Δεν μας μαζεύουνε τώρα…»

«Μια χαρά, να ξεκουράζομαι μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ακούει ο Alpha; Μία χαρά. Θέλεις;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, καταλήγοντας «ωραία να κάνω τα πλάνα μου για του χρόνου…».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS