ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVLet’s party! 1, 2, 3... έρχεται το 2023!

Let’s party! 1, 2, 3… έρχεται το 2023!

Με -όχι και τόσο καινοτόμες, η αλήθεια να λέγεται- προτάσεις (που, μεταξύ μας, μπορεί να είναι και καλύτερα μερικές φορές) τα τηλεοπτικά κανάλια βάζουν κι απόψε τα γιορτινά τους και υπόσχονται στιγμές διασκέδασης, εκπλήξεις και άφθονο γέλιο για την πιο εορταστική μέρα του χρόνου.

 APLHA

RETRO ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΗ & ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

ΝΤΙΣΚΟΜΠΑΛΑ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Απόψε, λοιπόν, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις  21:00 το βράδυ, χορεύουμε με 80’s και 90’s τραγούδια, παρέα με τον Λούη Πατσαλίδη, στο πιο εορταστικό «Λούης Night Show» της χρονιάς! Γιατί; Γιατί «είναι φάση το αγόρι, είναι φάση το παιδί»! Ο Λούης Πατσαλίδης αλλάζει τα φώτα στο Σατιρικό Θέατρο και μετατρέπει τη σκηνή σε πίστα με disco-balls, για να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο το 2022. Από το «ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ» (1989), «ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ» (1987),  «ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ» (1979), «ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΣ» (1980), μέχρι και το «Η ΑΝΟΙΞΗ» (1991) η βραδιά θα έχει μπόλικες δόσεις σάτιρας, τραγουδιών και χορευτικών. Ο Λούης και η δημιουργική του ομάδα ετοίμασαν ένα γκράντε αποχαιρετιστήριο πάρτι για το 2022, γεμάτο φώτα, κέφι στο κόκκινο, εκπλήξεις και καλεσμένους από Κύπρο και Ελλάδα.  Το τηλεοπτικό κοινό θυμάται μαζί του παλιές αγαπημένες μουσικές επιτυχίες και με παντελόνι καμπάνα ξεκινάει το πιο ανεβαστικό πάρτι της τελευταίας μέρας του χρόνου. Μαζί του η Άντρεα Καφά και η μπάντα του Τεύκρου Νεοκλέους καθώς και τηλεοπτικά πρόσωπα που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση, το θέατρο, τη δημοσιογραφία και την πολιτική. Στο πρώτο μέρος, ετοιμαστείτε να απολαύσετε τον πιο troll-μονόλογο που φέρνει μαζί του όλα τα ευτράπελα του 2022, ατάκες τσουχτερές και καυτές, αλλά και βίντεο που αποκαλύπτουν πολλά.

ΑΝΤΙΟ 2022 ΜΕ ΘΕΜΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ,

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

«ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ», λέγεται η εκπομπή του ALPHA -παρόλο που το σημείο συνάντησης είναι η μουσική σκηνή Νότες, στη Λεμεσό- με την οποία θα ξεπροβοδίσουμε το 2022 και θα υποδεχτούμε το 2023. Οικοδέσποινα, ποια άλλη; Η λαμπερή Χριστιάνα Αριστοτέλους! Και με καλεσμένους το καλύτερο…. τριπρόσωπο για διασκέδαση, τους Θέμη Αδαμαντίδη, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Γιώργο Παπαδόπουλο. Η εορταστική εκπομπή ξεκινάει στις 22:30 με καλεσμένους-έκπληξη και διασκέδαση μέχρι πρωίας… Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, ηθοποιοί, influencers, καλλιτέχνες και πρόσωπα της επικαιρότητας δίνουν το παρόν τους στην πιο λαμπερή και εορταστική εκπομπή του χρόνου, ανταλλάζοντας ευχές σε μία συναρπαστική μελωδική ατμόσφαιρα. Μακριά από τα συνηθισμένα, με ποτήρια γεμάτα κρασί, τηλεοπτικές οικογένειες και παρέες να διασκεδάζουν, μετράμε αντίστροφα για τη νέα χρονιά. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους υποδέχεται με χαμόγελο και ευχές τον κόσμο σε μία special εκπομπή που πρέπει οπωσδήποτε να απολαύσετε και εσείς από το σπίτι σας. Άστε τις έγνοιες, ξεχάστε για λίγο τα new yea’s resolutions και ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα ρεβεγιόν γεμάτο celebrities και εκπλήξεις.

«Λούης Night Show» – Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 21:00

«Πρωτοχρονιά στο σπίτι μας» – Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 22:30

ΑΝΤ1

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ,

ΜΑΣ ΜΠΑΖΟΥΝ ΣΤΟ 2023

Για άλλη μια «Παραμονή Πρωτοχρονιάς» ο Μιχάλης Σοφοκλέους και η Χριστίνα Κυριάκου φοράνε τα γιορτινά τους, μπαίνουν στα σπίτια μας και υπόσχονται να μας  χαρίσουν ένα βράδυ μοναδικό, παρέα με τον κεφάτο Πάνο Καλίδη και την εκρηκτική Ελευθερία Ελευθερίου. Το τελευταίο βράδυ του 2022,  ο Μιχάλης Σοφοκλέους και το Casa de Mikel έρχονται στις 21.20, έχοντας στο στούντιο μια όμορφη παρέα, τον Παυλή Φουτούλη, τους The Boyz αλλά και τους αγαπημένους ηθοποιούς και παρουσιαστές του ΑΝΤ1, για να υποδεχτούμε όλοι μαζί το 2023. Με χιουμοριστική διάθεση όπως μας έχει συνηθίσει, ανασκόπηση στην πλούσια σε επικαιρότητα χρονιά που μας αποχαιρετά και με τα τηλεοπτικά και πολιτικά πρόσωπα που μας απασχόλησαν να έχουν τον δικό τους πρωταγωνιστικό ρόλο, θα καλωσορίσουμε με αισιοδοξία και χαρά την καινούργια χρονιά που έρχεται!

Casa de Mikel, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 21.20.

ΣΙΓΜΑ

ΜΕ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ… ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ 50 ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ

Με μια παρέα παρέα από πενήντα ξεχωριστούς καλεσμένους, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το ΣΙΓΜΑ μας προσκαλούν απόψε, βράδυ Παραμονής Πρωτοχρονιάς, στις 22:00,  σ’ ένα πρωτότυπο κεφάτο, εορταστικό πρόγραμμα, σε μια μεγάλη γιορτή, για να πούμε όλοι μαζί «1, 2, 3… Έρχεται το ’23» και να υποδεχτούμε με χαρά και αισιοδοξία τη νέα χρονιά.

Τον Σπύρο Παπαδόπουλο πλαισιώνουν ο ανατρεπτικός Φοίβος Δεληβοριάς, ο μοναδικός Νίκος Πορτοκάλογλου και ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, οι οποίοι ντύνουν μουσικά τη βραδιά!  Τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου ερμηνεύει με την ξεχωριστή φωνή της η Γιώτα Νέγκα, ενώ η Ρένα Μόρφη, με την ιδιαίτερη φωνή της, θα μας χαρίσει πολλά αγαπημένα τραγούδια και διασκευές. Τις τρεις ώρες της μουσικής βραδιάς υπογράφει μια εξαιρετική μπάντα, «Οι Μουσικοί του Κουτιού». Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι αλλά και συνθέτες γιορτάζουν μαζί μας την αλλαγή του νέου χρόνου, σε μια μαγική βραδιά γεμάτη γλυκιές αναμνήσεις, μοναδικές εκπλήξεις και πολλά αγαπημένα τραγούδια.

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ανατρέχοντας στο παρελθόν, αγαπημένοι ηθοποιοί και γνωστοί παρουσιαστές θυμούνται τις Πρωτοχρονιές των παιδικών τους χρόνων, μοιράζονται με τους τηλεθεατές τρυφερές, αστείες αλλά και συγκινητικές αναμνήσεις και ερμηνεύουν υπέροχα τραγούδια, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής «ντυμένη» με αγαπημένες μελωδίες! Στις εκπλήξεις της βραδιάς, η Έμιλυ Κολιανδρή, η Λένα Παπαληγούρα και η Ευγενία Δημητροπούλου, οι οποίες συγκινούνται όταν ανοίγουν τα δώρα τους κι επιτέλους κρατάνε στα χέρια τους τα παιχνίδια που επιθυμούσαν από παιδιά και ποτέ δεν τους έφερε ο Άγιος Βασίλης. Επισης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Τζένη Μελιτά, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, η Πηνελόπη Πλάκα, ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης φέρνουν φωτογραφίες από το παρελθόν και μας «ταξιδεύουν» στις αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων.

ΝΤΟΥΕΤΑ ΕΚΠΛΗΞΗ

Ανάμεσα στα απρόσμενα ντουέτα της βραδιάς, που θα είναι πολλά, ο Χρήστος Λούλης και η σύζυγός του, Έμιλυ Κολιανδρή, ερμηνεύουν με διαφορετικό τρόπο το τραγούδι του Χρήστου Νικολόπουλου «Ο ωραίος και η ωραία»,  ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη. Η Δωροθέα Μερκούρη ενώνει τη φωνή της με τον Νίκο Πορτοκάλογλου σ’ ένα ντουέτο-έκπληξη, ενώ ο Τάσος Γιαννόπουλος θα «ραπάρει» μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά το «Je suis Bossu» από τα Ημισκούμπρια.

1,2,3… Έρχεται στο ’23!, Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου, 22:00

ΡΙΚ

«ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ ΑΡΚΟΝΤΕΣ» ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

Με την Άντρη Καραντώνη στο πηδάλιο του εορταστικού προγράμματος, με τίτλο «Καλήν Εσπέραν Άρκοντες», το ΡΙΚ θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές τις τελευταίες ώρες του χρόνου από τις 21:15, στο ΡΙΚ ΕΝΑ. Καλεσμένοι της φωτογενούς παρουσιάστριας είναι δημοφιλείς ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, που θα διασκεδάσουν, θα παίξουν παιχνίδια στο στούντιο, θα τραγουδήσουν και θα γλεντήσουν. Το πρόγραμμα διανθίζεται με παλαιούς και νέους αόρατους φακούς, πολλή μουσική και τραγούδια από καταξιωμένους κύπριους τραγουδιστές και μουσικούς, καθώς και παραλειπόμενα από αγαπημένες σειρές κι εκπομπές του ΡΙΚ.

«Καλήν Εσπέραν Άρκοντες», Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, 21:15

OMEGA

«ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ 2022» ΚΑΙ… ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ

Ο αποχαιρετισμός του 2022 ξεκινά στο κανάλι του Αρχαγγέλου με μια εκπομπή στο τιμόνι της οποία θα βρίσκονται δύο αγαπητοί στο κοινό ηθοποιοί, ο Χάρης Αριστείδου και η Μαριλένη Σταύρου. Με τον δικό τους, με τον μοναδικό τους τρόπο και τη χημεία που έχουν μεταξύ τους, υπόσχονται να προσφέρουν στους τηλεθεατές μια χαλαρή βραδιά με άφθονο γέλιο. Μία ανασκόπηση στα όσα ευτράπελα έχουμε παρακολουθήσει στην κυπριακή και ελληνική τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο, έρχεται να μας θυμίσει όλες τις όμορφες στιγμές που ξεσπάσαμε σε γέλια βλέποντας κάτι αλλόκοτο ή και απρόοπτο στους δέκτες μας, πέραν από τα συνηθισμένα που βλέπουμε καθημερινά. Από τη πρωτοποριακή αυτή εκπομπή δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι απόψεις του κοινού, το οποίο μίλησε στην κάμερα του OMEGA και απάντησε στις πιο…περίεργες ερωτήσεις.  Μάλιστα, πρόσωπα που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη χρονιά μιλάνε στην εκπομπή μας εκφράζοντας τις απόψεις τους μέσα από συνεντεύξεις που δεν τους έχουμε συνηθίσει.  Παραμονή πρωτοχρονιάς χωρίς αόρατο φακό δεν γίνεται, έτσι η παραγωή της εκπομπής βγήκε στους δρόμους πιάνοντας τα θύματα της εξ’ απροόπτου. Οι αντιδράσεις, οι ατάκες και φυσικά η σουρεάλ κατάσταση που διαδραματίζεται εκείνη τη στιγμή θα προσφέρουν όμορφες στιγμές διασκέδασης, λίγο πριν καλωσορίσουμε το 2023.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ

Ο αποχαιρετισμός του 2022 στο OMEGA, δεν θα γίνει, ωστόσο με τους Χάρη Αριστείδου και Μαριλένη Σταύρου, αλλά με τον Γιώργο Θεοφάνους, μουσική, τραγούδι και άκρως εορταστική διάθεση.  Ο κορυφαίος συνθέτης και στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών και των τραγουδιών που έχουν αφήσει το στίγμα τους και έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στη μουσική, υποδέχεται τον Ηλία Βρεττό, την Demy και την Κωνσταντίνα και ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια ενώ, όλοι παρέα, υποδεχόμαστε το νέο έτος.

«ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ 2022», Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, 21:15

«Ένα τραγούδι ακόμα», Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, 22:15

Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS