CELEBRITIESTVΛούης Πατσαλίδης: Ανακοίνωσε ότι αλλάζει τηλεοπτική στέγη!

Λούης Πατσαλίδης: Ανακοίνωσε ότι αλλάζει τηλεοπτική στέγη!

Με τον Alpha Κύπρου για άλλα δυο χρόνια ανανέωσε ο Λούης Πατσαλίδης και η επιτυχημένη σατιρική εκπομπή «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW», όπως ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες.

Διαβάστε εδώ: Ο Λούης Πατσαλίδης ανανέωσε με τον Alpha για άλλα 2 χρόνια!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και stand-up comedian με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο facebook την Τρίτη (27/6) ανακοίνωσε ότι μετά από 7 χρόνια στο Σατιρικό θέατρο, αλλάζει τηλεοπτική στέγη και με τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τον βλέπουμε μέσα σε στούντιο.

Μάλιστα ανέβασε και μια συγκινητική φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον ίδιο, να κάθεται στις άδειες καρέκλες του θεάτρου.

Διαβάστε επίσης: Λούης Πατσαλίδης: Η συγκινητική αναφορά στην μητέρα του και ο εκνευρισμός του με Τσιτσιπά

«Μετά από 7 χρόνια λοιπόν, σήμερα πέφτει η αυλαία στο Σατιρικό θέατρο. 7 χρόνια γεμάτα μόνο με ωραίες στιγμές. Την νέα τηλεοπτική σεζόν θα σας υποδεχτούμε στη καινούργια μας τηλεοπτική στέγη» έγραψε στην ανάρτησή του. 

Eξάλλου, μέσα από την ανακοίνωση του καναλιού για την 8η συνεχή χρονιά της αγαπημένης εκπομπής, αναφέρθηκε ότι θα δούμε την ομάδα του «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» εντελώς ανανεωμένη, με νέο στούντιο και σκηνικό, νέα ένθετα και κυρίως νέες ιδέες που θα φέρουν μπόλικο γέλιο!

Louis

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS