CELEBRITIESTVMasterChef: Η Χριστίνα από την Κύπρο, η πρώτη αρχηγός με το καλύτερο...

MasterChef: Η Χριστίνα από την Κύπρο, η πρώτη αρχηγός με το καλύτερο πιάτο (βίντεο)

Ο Μάριος από την Πάφο και η Χριστίνα από τη Λεμεσό κατάφεραν και μπήκαν στο σπίτι του MasterChef και πρώτη αρχηγός αναδείχθηκε η Χριστίνα.

Φέτος, στο αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής υπάρχουν αρκετές αλλαγές όπως ήδη έγινε γνωστό οι οποίες αλλαγές αφορούν τους κανονισμούς. Στο χθεσινό επεισόδιο λοιπόν, είδαμε αυτούς τους κανονισμούς να εφραμόζονται για πρώτη φορά στην πράξη και στο πρώτο Mystery Box.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους 24 διαγωνιζόμενους στη διαδικασία του πρώτου  Mystery Box όμως προτού γίνει αυτό, οι κριτές ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους ότι θα πρέπει να χωριστούν σε ομάδες.

Χριστίνα και Λευτέρης ήταν οι δυο παίκτες που είχαν τα καλύτερα πιάτα στις οντισιόν οπότε και έγιναν αυτόματα αρχηγοί.

Αρχηγός της πρώτης μπριγάδας, ήταν η 26χρονη Χριστίνα Χριστοφή αφού αναδείχθηκε νικήτρια, μετά από απόφαση των κριτών.

Ποια είναι η Χριστίνα

Η Χριστίνα είναι 26, έχει πάθος με τη δημιουργία και της αρέσει να «δίνει ζωή» σε πρωτοποριακές ιδέες, γι’ αυτό και αγάπησε τόσο τη μαγειρική. Η εμπειρία της στις κουζίνες την έχει μάθει να είναι πειθαρχημένη, στοχοπροσηλωμένη, αλλά και να μη δείχνει εύκολα τις αδυναμίες της. Εφόδια, που θεωρεί απαραίτητα για να πετύχει στο διαγωνισμό του MasterChef.

Με όπλο της τη δημιουργικότητα, η Χριστίνα έρχεται στο MasterChef 2024 για να δοκιμάσει τα μαγειρικά όριά της, αλλά και να τα ξεπεράσει, ακολουθώντας πιστά τη συμβουλή που της έδωσε ο συμπατριώτης της, Σταυρής Γεωργίου (MasterChef 4), να βάλει μοναδικό στόχο το έπαθλο!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS