CELEBRITIESTVMy Style Rocks: Άγρια κόντρα της Καζαριάν με τον Κουδουνάρη - Τα...

My Style Rocks: Άγρια κόντρα της Καζαριάν με τον Κουδουνάρη – Τα κλάματα και οι φωνές

Με τσακωμό ξεκίνησε το επεισόδιο του My Style Rocks 3 την Πέμπτη, με τη Μαρία Καζαριάν να προκαλεί τον εκνευρισμό στους κριτές. Η Καζαριάν ανέφερε πως ντύθηκε για να πάει σε ένα κάλεσμα για brunch που θα είναι η αδερφή της Ειρήνη. Όταν όμως άρχισε ο Στέλιος Κουδουνάρης να της κάνει ερωτήσεις για το πού θα πάει για brunch, ποιοι θα είναι εκεί και γενικώς ένα πιο συγκεκριμένο κόνσεπτ, εκείνη δεν είχε καμία απάντηση.

Αυτό που ακολούθησε ήταν μια αψιμαχία, με τον κύριο Κουδουνάρη να εξηγεί στην Καζαριάν ότι προσπαθεί να καταλάβει το κόνσεπτ για να την βαθμολογήσει και εκείνη του έλεγε με ένταση ότι «δεν είναι τρόπος αυτός να μιλάτε, δεν μου εξηγείτε, μου φωνάζετε. Υπάρχει τρόπος να το πείτε»

Αυτή η φράση έκανε έξαλλο τον Στέλιο Κουδουνάρη που της απάντησε «Θα μου πεις εσύ εμένα πως θα μιλάω στην τηλεόραση; Από κει είναι η πόρτα αν θες να φύγεις». Η Μαρία τότε πήγε πίσω από τις κάμερες φανερά ενοχλημένη κι αναστατωμένη.

Για να καλυφθεί κάπως αυτή η άβολη σιωπή, η Έλενα Χριστοπούλου ανέλαβε να εξηγήσει με αρκετό θυμό τι τους ενόχλησε.

«Έχουμε έναν εκνευρισμό γιατί η κοπέλα αυτή είπε ότι πάει κάπου και δεν ξέρει τίποτα. Κι έχουμε εσάς τις κοπέλες που την βαθμολογείτε χωρίς να την ρωτήσετε τίποτα. Έτσι ατσεκάριστα βάζετε τον βαθμό; Η βαθμολογία σας έχει βαρύτητα».

Τελικά, η Καζαριάν επανήλθε και δέχτηκε μια καλή βαθμολογία από τον Κουδουνάρη (3), αλλά ήταν τόσο έντονη η στιγμή που έβαλε τα κλάματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS