CELEBRITIESTVMy Style Rocks: Ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και έφυγε με 30.000 ευρώ...

My Style Rocks: Ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και έφυγε με 30.000 ευρώ – Λύγισε η Κατερίνα Καραβάτου στην ανακοίνωση (vid)

Ποια παίκτρια αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του φετινού κύκλου του My Style Rocks και κέρδισε το έπαθλο των 30.000 ευρώ;

Για τελευταία φορά, τουλάχιστον την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ήρθε το My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το απόγευμα της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και ήταν η στιγμή να μάθουμε όλοι ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια αυτού του κύκλου.

Στην… πηγή του ριάλιτι μόδας κατόρθωσαν να φτάσουν η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, η Νικολίνα Νικολούζου, η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη και η Casablanca. Μια από τις πέντε κυρίες θα ήταν εκείνη η οποία, στο τέλος του επεισοδίου, θα έπαιρνε τον τίτλο του My Style Rocks και βεβαίως

Πιστοί στο τηλεοπτικό τους πόστο, αυτό της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks, ήταν και σε αυτό το επεισόδιο φυσικά οι τρεις κριτές. Δηλαδή ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Λάκης Γαβαλάς προκειμένου να κρίνουν τα looks και τις τελευταίες ενδυματολογικές επιλογές των πέντε φιναλίστ.

Νωρίς νωρίς από την κούρσα της διεκδίκησης του τίτλου βγήκαν η Casablanca και η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου. Έτσι η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη και η Νικολίνα Νικολούζου δόθηκαν για τελευταία φορά στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού που με την δική του ψήφο θα έδειχνε ποια εκ των τριών θα ήταν η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks.

Και η Κατερίνα Καραβάτου, αμέσως μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα, άνοιξε τον φάκελο των αποτελεσμάτων. Αυτός, λοιπόν, έγραφε το όνομα… Νικολίνα Νικολούζου με την παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας να μην μπορεί να κρύψει την μεγάλη της συγκίνηση.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω! Είναι τόσο μεγάλη νίκη, όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλα αυτά που πρεσβεύω! Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα queer άτομα, για τα άτομα που πάντα δεν πίστευαν στον εαυτό τους και για όλα τα άτομα που έχουν κάτι μέσα τους και θέλουν κάποιος κάπου έξω να το δει και να το αγαπήσει» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks με την Κατερίνα Καραβάτου να υπογραμμίζει, δακρυσμένη, πως «εμείς σ’ αγαπάμε πολύ Νικολίνα! Και αξίζεις την αγάπη μας και αξίζεις όλα αυτά τα οποία παίρνεις και θα συνεχίσεις να παίρνεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS