CELEBRITIESTVΟ Νίκος Μουτσινάς στο MEGA με… ό,τι θέλει!

Ο Νίκος Μουτσινάς στο MEGA με… ό,τι θέλει!

Πριν από λίγες μέρες η Ναταλία Ανδρικοπούλου αποκάλυψε πως ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται σε συζητήσεις με το MEGA, ώστε αυτό είναι το κανάλι στο οποίο θα επιστρέψει τη νέα σεζόν.

Η πρώτη προσέγγιση έγινε τον Οκτώβριο και αφορούσε καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή στη θέση της Ελένης Μενεγάκη (τα τότε δεδομένα έδειχναν ότι η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει). Εκείνος ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει με κάτι καθημερινό.

Το κανάλι επανήλθε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και του έδωσε τη δυνατότητα να προτείνει εκείνος τι θέλει να κάνει με τον ίδιο να προσανατολίζεται σε βραδινή εκπομπή δύο φορές την εβδομάδα στη late night ζώνη του σταθμού, ένα ουσιαστικά «Καλό βραδάκι».

Το κανάλι αυτές τις μέρες αξιολογεί το budget, ωστόσο το κλίμα είναι θετικό. Μάλιστα, πηγές που γνωρίζουν πολλά θεωρούν το deal σχεδόν «κλεισμένο».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ταυτόχρονα και ένα τηλεπαιχνίδι τα Σαββατοκύριακα. Γενικά, το Mega παίζει όλα του τα χαρτιά για να «κλειδώσει» τον Μουτσινά και να αποτρέψει τυχόν εμπλοκή του σε projects, όπως το «Just the 2 of us», που θα «έκαιγαν» την τηλεοπτική επιστροφή του.

Όπως όλα δείχνουν, το «Just the 2 of us» θα βγει στον αέρα χωρίς πέμπτο κριτή, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς συνεχίζει σε θετικό κλίμα τις συζητήσεις με το Mega. Στο πλαίσιο των καλών σχέσεων, το Mega σχεδιάζει να μπει χορηγός επικοινωνίας στη νέα ταινία του Νίκου Μουτσινά «Τα βαφτίσια».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS