ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΟ Ντάνος...αγιοποιείται! Όχι μια, αλλά δυο θρησκευτικές μορφές ετοιμάζεται να υποδυθεί

Ο Ντάνος…αγιοποιείται! Όχι μια, αλλά δυο θρησκευτικές μορφές ετοιμάζεται να υποδυθεί

Όχι μια, αλλά δυο θρησκευτικές μορφές ετοιμάζεται να υποδυθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο που συζητήθηκε πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες. Ο δάσκαλος του σκι με καταγωγή από τη Σκιάθο και λατρεμένος από το κοινό νικητής του πρώτου Survivor, ήταν το πρόσωπο που ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali κυνήγησε όσο κανένα άλλο, για το All Star Survivor. Οι πιέσεις, μάλιστα, που εξασκήθηκαν πάνω του, προκειμένου να υποκύψει και να αποδεχτεί πρόταση συμμετοχής στο ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται (με επιτυχία, όπως μαρτυρούν οι τηλεθεάσεις) αυτές τις μέρες στις οθόνες μας, ήταν τέτοιες που έφταναν στα όρια της δυσφήμησης, αν δεν επιδίωκαν ακόμα και την τελική «εξόντωση» του από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ καθημερινά είχαν επιστρατευτεί διάφοροι καλοθελητές για να λένε σε «στημένα» ρεπορτάζ πόσο λάθος θα ήταν και πόσο ντροπή εκ μέρους του, το να απαρνηθεί τη συμμετοχή του στο παιχνίδι που τον ανέδειξε και τον έκανε δημοφιλή.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ωστόσο, παρέμεινε συνεπής σε όσα έλεγε επανειλημμένως -«ούτε θέλω, ούτε μπορώ, είμαι ευγνώμον, αλλά αυτός ο κύκλος τέλειωσε για μένα»- και δεν έδωσε τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό. Κι αυτό διότι οι βλέψεις του έφταναν πολύ πιο μακριά από ευκαιριακές αρπαχτές, όπως κι από τη συμμετοχή σε ένα ακόμα ριάλιτι. Και το απέδειξε ευθύς εξαρχής αλλά και με τις προσπάθειες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου, εκμεταλλευόμενος τη προβολή που του χάρισε το παιχνίδι και η αγάπη του κόσμου, να χαράξει μια νέα πορεία στη ζωή του.

Και δεν φαίνεται να του πηγαίνουν άσχημα τα πράγματα, αν αναλογιστούμε πως -μετά τα μαθήματα υποκριτικής και τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές- ετοιμάζεται να ανοίξει φτερά για την μεγάλη οθόνη. Κι όταν λέμε, να ανοίξει φτερά, εννοούμε τη συμμετοχή του σε… τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες που, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι στα σκαριά αυτή τη στιγμή. Τις προάλλες, μάλιστα, μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του και τον έδειχνε ελαφρώς αδυνατισμένο και με μακρύ μαλλί, στάθηκε αφορμή να λεχθεί σε διάφορα πάνελ πως ετοιμάζεται να υποδυθεί το Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο σε μια ταινία τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν, ωστόσο, το 2024 και θα πραγματοποιηθούν σε 13 διαφορετικά σημεία σε όλη την Ευρώπη.

Οι δικές μας, βεβαίως, πληροφορίες –χωρίς να αποκλείουμε τον ρόλο του Αγίου Γεωργίου, είναι πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμμετέχει ήδη στα γυρίσματα μιας άλλης ταινίας -επίσης θρησκευτικού ενδιαφέροντος- όπου υποδύεται τον Άγιο Λογγίνο τον Εκατόνταρχο.

Ο Άγιος Λογγίνος ο Εκατόνταρχος (ή Κεντυρίων), ήταν ο επικεφαλής Ρωμαίος που, σύμφωνα με τη Βίβλο, είχε αναλάβει μαζί με τους στρατιώτες του την επιτήρηση της σταύρωσης του Χριστού και αργότερα την φύλαξη του τάφου.

Σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση παρευρέθηκε τόσο στη Σταύρωση όσο και στην Ανάσταση, ήταν μάρτυρας των όσων συνέβησαν και μαρτύρησε επειδή αρνήθηκε να τα διαψεύσει. Ήταν, λέγει η Εκκλησία, ο πρώτος Ρωμαίος στρατιώτης που πίστεψε στην θεότητα του Χριστού μετά τον θάνατό του και ο πρώτος στρατιωτικός Άγιος. Τα γυρίσματα της συγκεκριμένης ταινία είναι ήδη σε εξέλιξη και γίνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ισραήλ και όπως όλα μαρτυρούν, είτε με τον ένα ρόλο είτε με τον άλλο, την «αγιοποίηση» την έχει στο τσεπάκι.

Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS